Olabildiğince anlık ve net poz yazmayanların görüşlerine öyle fazla saygı sevgi asla yok bizden..
Forum adabı mantığı gereği..
Olabildiğince anlık ve net poz yazmayanların görüşlerine öyle fazla saygı sevgi asla yok bizden..
Forum adabı mantığı gereği..
cons bayım,
Tom'un Fıçırtı,30037 den itibaren güzel gamaşullah yaptı...
Ne dersin,sölüyek Tom'un ayularına büksünlermi?...
Not:Streç gürültü patırtı isdemiyon gari...
Lütfen...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Bence beklenti olarak yani temelci değil de borsacı gözüyle en kelepir su an Tüpraş. Kozaa ve kozal almadım ama ipeke taşıyorum taaa 4 liradan beri, boynuzlu taşıyorum, dohol taşıyorum, Tüpraş araba aldığım gün artıda olduğu için vermek zorunda kaldım namussuz en iyi de o gitti ama elime nakit gelince ilk alacağım o. Veya diğer kağıtlardan çok çıktı diyeceğim olursa Tüpraş a dönüştürülür itinayla. En ucuz banka hulk gibi ama bidon koymuşlar üstüne gidemiyor.
Araci kurum olarak info. Çok hızlı büyüyor bu fiyatlar bence komik kalacak.
Birkac başka kağıdım da var türlü sebeplerle al ver kovaladığım. Ama bir sonraki bilancoya kadar yukarıdaki kağıtları satmayacagimdan neredeyse eminim...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bitti gitti abi uzatmıyorum..
Sorunlu gene biz olduk iyi mi SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri