Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Kul hakkı yemek
Başkalarının hakkını yemek bunlarda
İftirada daha ne denir.
Kişi vicdanlı olsa bunlardan uzaklaşır ve görevleri red eder.
Para için her yol mubah hee.
Printable View
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Kul hakkı yemek
Başkalarının hakkını yemek bunlarda
İftirada daha ne denir.
Kişi vicdanlı olsa bunlardan uzaklaşır ve görevleri red eder.
Para için her yol mubah hee.
Bunun içinde TRT'de varmı ?,yani özü (tayyip-radyo-tv,)bu kanal iktidar gittiği an derhal kapatılmalı,ne kadar beceriksiz işe yaramayan varsa bu kanalda,çoğu bebe,bu kadarda yanlı yayın yapılırmı,hepsinin tazminatsız işine son verilmeli,iktidarın arpalığı olmuş:seyt:
https://youtu.be/21YvQMPW9GU
Levent Kirca'dan
Milli Eğitim Bakanı Özer: "Adana, Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da merkez ve tüm ilçelerde 1 Mart itibarıyla eğitim ve öğretime başlıyoruz."
Milli Eğitim Bakanı Özer, Gaziantep ve Osmaniye'de eğitim öğretime 1 Mart'a kadar verilen arayı 13 Mart'a kadar uzattıklarını bildirdi.
Milli Eğitim Bakanı Özer, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim öğretime verilen aranın 27 Mart'a kadar uzatıldığını bildirdi.
AFAD/Sezer: Kahramanmaraş merkezli depremlerde 41 bin 156 kişinin hayatını kaybetti
Depremde yıkılan Hatay'daki Rende Sitesi'nde 2016'da "kolonların kesildiği" iddiasıyla başlatılan soruşturmada "takipsizlik kararı" veren savcı hakkında inceleme başlatıldı
Fetöden ihraç mı
Yada altından ne çıkacak
Benim anladığım.Hatay belediye başkanı CHPli olsa bile,CHP tarafından defteri dürülecek.Darısı yamuk yapan AKP li belediyelerin başına. Çok canlar yandı,canımız yanıyor. Kol kırılır yen için de KALMAZ artık. Suçlular cezalarını çekmeli.
Foseptik ağızlı Osmaniye 'ye gidememiş.Abisi elinden tututup bir kaç yere götürmüş.
Şahan Gökbakar
@sgokbakar
·
6s
Chpli Hatay Belediye Bşk. Lütfü Savaş, 2010-14 yıllarında, Akp Antakya belediye bşk. idi. 1500 kişinin mezarı Rönesans Rezidans Antakya'da 2013 yılında yapıldı. Yani sorumlulardan biri de Lütfü Savaş. Ama o dönem Akpli olduğu için, bu dönem de Chpli olduğu için herkes susuyor...
Bakanlar,halk karşısına niye sakal bıyık bir karış çıkar?Uçaklarında su sabun ,jilet yokmu?De gidin işinize.
Giresunda öyleydi,CHP'li Kerim Aksuydu şimdiki aktan önce,adam yeşil Giresunu beton Giresun yaptı ve 300 oylan kaybetti,bende vermedim sadece il genel meclisine verdim,aklı başkan geldiğinde oda ondan farklı değildi,halk çalışır niyetindeydi iktidardan olduğu iyidir diye,ama hep mok hizmet yaptı,üstelik gelir gelmez elaman çıkışına gitti,işten çıkanlar mahkemeye baş vurdu,davayı kazanıp işbaşı yaptılar,aradaki kayıp günlerin tazminatınıda aldılar,genellikle il sosyal ağırlıklıdır,çoğunluk CHP kazanır,yani şımarmayacaksın halka hizmet edeceksin,şu an Kerim Aksu yüzünden CHP ikiye bölünmüş durumda,tekrar aday olursa oy vermiyeceğim.
Hatay ve çevre illerde hissedilen şiddetli bir deprem meydana geldi
Kandilli rasathanesi : Saat 20:04’de Hatay Samandağ merkezli 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Samandağ 5.8
Cumhurbaşkanı yardımcısı Oktay : son depremle ilgili incelemelerimiz devam ediyor, hasarlı binalardan uzak duralım
NTV : Hatay Valisi : Bazı ihbarlar aldık ekiplerimiz inceliyor
NTV : Hatay’da yıkılan binalar var
Afad : Vatandaşlarımızın, deniz seviyesinde 50 cm’e kadar yükselme riskine karşı tedbir amacıyla sahil şeridinden uzak durmaları önem arz etmektedir.
Cnnturk muhabiri : Hatay’daki Sahra hastanesine giden yol son deprem sonrası kullanılamaz hale geldi
Bu yeni deprem,artçısıda 5.8,bu fay hattı kızıl denize kadar uzanıyor,bir ucu orada diğer ucuda bingöl sayılır,bingöl üstü kuzey anadolu fayı,erzincan,erzurum,erba tarafına kayarsa ver elini marmara,temennim kuzey anadolu fayını tetiklememesi,egeyi şu an es geçtim,sadece şu belirtirim eski afetçi olduğumdan,afrika ve arabistan yarım adası levhaları bizim ülkemizin altına vuruntu şekilde kayıyor,kaydıkça zamanlan yeni yükseltiler, dağlar oluşması muhtemel,ileriki yıllarda en aşağı100 sene içinde akdeniz ve karadenizde daralmalar meydana gelecek ön bilgi olarak,100.000 sene içinde ise akdeniz alanı çok daralacak,avrupa anadolu :whistling:...afrikanında 100.000 sene içinde 2'ye bölünme ihtimali var,zaten afrikada emareleri başladı yeni okyanus için,herzaman derim dünyamız artık eski dünya değil,bunada 2025 güneş patlamalarıda ilave olursa daha yazacak birşey bulamıyorum,dünyamızın alt katmanlarında ne olduğunu bilemiyoruz,sadece magma tabakasının üstünde yüzüyoruz:(
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı : Yıkılan binalarımız var , binaların altında kalan vatandaşlarımız var
Mersin Valiliği : Vatandaşlarımızın deniz kıyısından uzak durması önemle rica olunur.
Lozan anlaşmasının 100. yılı doluyor, ülkecene şahlanıyorduk !!!
Deprem değil yıkan, üçkagıtçı müteahitler, popilist siyasetçiler, oy devşirmek için her şeye gözyuman belediyeler
1938 Erbaa depreminde sadece hastane binası ayakta kalmış. Tüm evler yıkılarak büyük yangınlar olmuş. 1980 öncesi 15 yıl yaşadım bu ilçede. 12 eylül darbesine kadar deprem hafızası yitirilmemişti. Kızılay mahallesi diye bir mahalle kurulmuş; o zamanın imkanlarıyla geniş ve dümdüz bir çizgi gibi bulvarlar, 500 - 750 metrekare bahçeli müstakil evler. İlçenin ismi EREK imiş. Erbaa yapılmış. Eski ilçe merkezi tarım alanı olarak ( beton kalıntıları olmadığından kolay olmuş ) tahsis edilmiş. Yeni yerleşim hafif eğimli ve kelkit çayından oldukça uzağa yapılmış.
Mesela belediye başkanları imar değişikliği yapmamış ve vatandaşla kötü olmak pahasına dokuyu korumuşlardı. İzmir Büyükşehir başkanı Aziz KOCAOĞLU ' nun babası Erbaa' da belediye başkanıydı. 12 eylül darbesinden sonra gelen genç mühendis kökenli başkanlar 15- 20 yılda ilçeyi 3- 4 kat büyüttüler. Yine eski ilçe merkezine doğru ırmağa doğru çok katlı yapılaşma yoğunlaştı. Herkes memnun. Tarlalar para ettiği için çiftçi memnun, emlakçılar memnun sirkülasyon var diye. yani dans devam ediyor.
Anadolu Ajansı : İskenderun devlet hastanesi tahliye ediliyor
İçişleri bakanı : Son depremde 3 kişi hayatını kaybetti , 213 kişi yaralandı
İçişleri bakanı : Hocalarla yaptığımız değerlendirmede Antakya’da fayın bir bölümünün daha kırıldığı değerlendiriliyor