Ben kendim 4600 ve 5700 arasında dolaşırız derim.
Riskler Dolar ve faiz artışı
Seçim iptali
Artı
Enflasyon devam edecek.
Bazı hisselerde karlar devam edecek
Dolar artışıda bir zaman sonra hisselere yansır.
Geri alımlarda devam edecektir.
Sasa cı alım yapıp sonra yabancılara devredince tahvil hisse şeklinde.
Ucuz olan hisselere patron destekleride devam edebilir.
Seçim sonucu faiz artışı ve ortodoks politikalara dönüş yabancıları geri getirebilir.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sağlık Bakanı : Deprem bölgesinde 1 suçiçeği vakası saptandı. Akut bağırsak enfeksiyonlarında artış var, az sayıda hasta yatırılarak tedavi ediliyor. Grip vb. vakalarda salgın oluşturacak durum görülmüyor. Yalan haber ve panik halkın sağlığını bozar.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kilicdaroglu tviti:
Dün üniversiteleri ve rektörleri nasıl tehdit ettiğinizi biliyorum. Üniversiteleri açın, bölgeden gelip barınma sorunu olan herkesi yerleştirmeye talibiz. Belediyelerimizle birlikte bu işin tüm lojistik ihtiyaçlarını karşılamaya varız. Siz okulları açın, gerisini bize bırakın.
Ayrıca YÖK’ü uyarıyorum; bu had aşmaktır, gençlerin hayatıyla oynamaktır! Bir sonraki atacağımız adımlar ricanın ötesinde olacaktır. Üniversiteleri açın.
Kap : ISDMR.E sırası, şirket ile ilgili özel durum açıklamasının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurulmuş olmasına istinaden 20/ 02/2023 Pazartesi seans başından itibaren yeniden işleme açılacaktır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Arsan Tekstil payları, devam eden kapalılık hali 5 işlem gününü geçtiğinden bulunduğu tüm endekslerden çıkarılacak-MATRİKS
Türkiye'nin Net Uluslararası Yatırım Pozisyonu Aralık ayında: -279.1 milyar dolar (önceki: -265.0 milyar dolar-MATRİKS
Abdullah Gül sonunda gerçeği görmüş:
"Siyasal İslam Türkiye'de ve dünyada çöktü" demiş.
Siyasal İslamcı siyasetçilerin yalanları, talanları, yetim hakkını, kul hakkını timsah iştahı ile yemeleri, liyakatsız kadrolarla, hısım akrabalarla iş tutmaları insanları dinden soğuttu. İyi örnek olamadılar, kötü örnek oldular.
Ateizm ve deizm İmam-Hatiplerde bile kök salmış.
Dindar insanın 20 yıl önce bir saygınlığı vardı.
Şimdi:
Dindarlık ve yalan,
Dindarlık ve kul hakkı yeme,
Dindarlık ve soygun,
Dindarlık ve adalet düşmanlığı eş anlamlı hale geldi.
Bilgi çağı kuşağı, işsiz üniversite gençliği, diploma aldığında işsiz kalacağını bilen üniversite öğrencileri bunun hesabını çok fena soracak.
Tv yorumcusu cahil şakşakçılar etkili olamıyorlar artık. Bilgi çağı gençliği islamcılardan daha vicdanlı, daha dürüst ve insanca, hakça bir düzen için kararlı.
https://www.habererk.com/siyasal-isl...nek-olamadilar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri