Ýsrail ordusu, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesinde "gerçekleþen patlamaya teröristlerin (Ýslami Cihad) attýðý roketlerin sebep olduðunu" iddia etti.
Ýsrail ordusu, Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesinde "gerçekleþen patlamaya teröristlerin (Ýslami Cihad) attýðý roketlerin sebep olduðunu" iddia etti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yine insanýn insan olmaktan utandýðý zamanlardan geçiyoruz. Hastane bombalamanýn yaratýðý sonuçlar karþýsýnda kelimeler yetersiz ve anlamsýz kalýyor.
Netanyahu denen aþaðýlýk insanýmsý yaratýðýn, vicdanýný yitirerek yarattýðý bu dram affedilemez, Hitler kafalý bu yöneticiler dünyanýn sonunu getirecek.
Bana göre at izi it izinine karýþmýþ, Hamas ve Ýsrail ordusu elele vererek günahsýz masumlarýn kanýný içmeye devam etmekteler.
Umarým bu savaþ bir an önce sona erer de bu insaný dramlar son bulur, her ne kadar ruhlarýnda yaþanacak dramlar sonsuza kadar sürsede.!
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Patronda belli ve bu kadar acýmazýs bir ýrk nasýl olmuþlar yahu.
o kadar soykýrýma uðramýþlar empatide yok
kitaplarýndaki gibi davranýyorlar demekki ve çok azda iyileri var yada maaþalar.
ayný batýnýn kurduðu elkaide ,iþid,hamas,taliban vb gibi.
abd baþta olmak üzere tüm emparyeller bu iþte sorumlu.
bunlar ayrým yapmadan katliam yapmaya meyilli.
televizyonda bile açýk açýk söylediler cocuklarý bile canlý býrakmýyacaðýz diye.
Uzattým sonuçta bunlara batý sömürgecilerinin tamamýný,çin,rusya ve japonya bile eklenir.
Tamamý katliam yapmaya odaklýlardýr.
Arkadaþýn paylaþtýðý gibi.
Kurduklarý islamý kullannan aparatlar dahil Cennet dünyada Biz gibi insanlara Cehennemi yaþatýyorlar.
Ekonomik olarakda.
Kendileri etti kendileri buldu diyorum.TÜRK ve Osmanlý askerlerini ingilizlerle birlikte katlettiler.
Yinede hamas ,israilin artý patron abd nin sizillere yaptýðýný kabul etmiyorum.
Tanrý belanýzý versin.Hastane ne demek yahu
Mehmetçik Gazze'ye diyenler iyi dinlesin! | Yýlmaz Özdil |
https://www.youtube.com/watch?v=BnNcrPbGKRM
Türkiye topraklarýndaki casus savaþlarý... Filler tepiþti, gergedan ezildi. | Yýlmaz Özdil |
https://www.youtube.com/watch?v=HTC-ch4VhbY
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bu iki yüzlülük bizde de var.
Amaç oradaki ve ýrakdaki petrol ve gaz a hükmetmek.
çini ve rusyayý þutlamak.
Bizden de parça almak ve uzun vade planlar bizide parçalýyacak.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
https://x.com/omerbolatTR/status/1714213570534048107?s=20
Halktan ticaretten o kadar kopuklar ki, neler yaþandýðýnýn farkýnda deðiller! tekrar tekrar ayný hatalarý yapýp sonuç almayý umuyorlar.
Kýsa bir örnek verim; Ben limon yetiþtiriyorum limon (Mandalina, portakal, kiraz vs) yetiþtirme maliyetim 3 TL civarý, ama ben þu anda limonu 50 KRÞ satamýyorum!
50 Krþ alacak adam iþçi+servis+nakliye ücreti+hal ücreti yaklaþýk 7 TL masraf ediyor markette 15 TL civarý satýlýyor.
Þu anda herkes limon aðaçlarýný söküyor çiftçiye verilmesi gereken süspansiyon 1500 iþsize verilecekmiþ, harika bir þark kurnazlýðý daha!!!
Bu gidiþat bir süre sonra kýtlýðý ve ithalatý patlatýr, çünkü çiftçi sonsuza kadar zarara dayanamaz zaten dayanacak gücü de kalmadý.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri