bu gün 5 likte aslında viob güzel trade vermiş, net ve karışık değil,...
bir almış bir satmış, hali hazırda son satışı cebe almamış,..
Printable View
yabancı görünümlüler satıyor yatırım fonları alıyor yani cep to cep sistem oyuncuları
tvıtır yatırımcısı sövmede level 2 ye atlamıştır bence şuan itibariynen
:drunk::drunk:
E bu kadar hoca takipleri yaparlarsa sonu bu olur bak hocalara paralı abone merkezleri kurdular :drunk:
bizde burada beleş yorum yapıyoruz 23.07.2024 beri yön aşağı diyorum kimse duydumu go go go diyip goy goy yaptığımızı tezgahta neyse onu yorumluyoruz.
harbiden güneysuya söylesek özel oda paralı değil topiğe girmesini istemediğimiz kişileri almayız kuş sitesinin abonesi varsa bizimde:hn: de kilitli odaları olsun:drunk:
Neden geriliyorlar ki, hiç açıp hisse grafiklerine bakmışlar mı.
Pandemiden beri yüzde 900 prim yapmış çoğu hisse
İnvestingte hisse performans kısmı var, son 3 yılın son 1 yılın performansı hakkında bilgi veriyor.
Millet son 3 yılda paraları 900 kat katlamış, bu ağlayanlar bu sene borsaya giren kesim olmalı :)
Ömrü boyunca hiç ayı görmemiş se normal, çok görmemek lazım :he:
herif kaymanın tadına vardı non stop hergün
istisnasız
hacimde evlere şenlik
böyle giderse 8 binler çok uzak değil
aynen katılıyorum %100, bu sene girenlere hoş geldin oldu,...saptaman süper,...
çünkü aynı bozuklukta farklı ferakanslar yaşandı,..bahsettiğin dönem öncesinde yanlar endex ile uyumlu ve hatta üzerinde gittiler, son sen içinde endex devam ederken, yanlar faiz nedeniyle aşağı bastılar, illüzyona kaplılanların zararları katlandı, yerinde sayanlar enflasyona mağlup oldular,...
bu sistem enflasyondan para kazanıyor zati,..:yahoo:
Şoför kamyonun kapısını araladı, bu sefer atlıycak heralde
Bu aracı kurum çalışanlarının işide zor hikaye olmadığından blombergde şuanda saçmalıyorlar
fıch not artırımı yapmış ta onu anlatıyor onu bırak fıch pozitiften neden durağana geçti.
3 kademe yatırım seviyesine alan varken neden bu kadar erken frene bastı :) ha benim kendime göre seneryom var ona görede hareket ediyorumda ama sen TV çıkmışın aynı şeyleri anlatıyorsun Cemal bey.
Boş lakırtı yapıp çiçekte ki balı almasını bilmiyor...balı almasını bilmiyorsan öğrenecen...
sayın berkimcan ses versen
Dayucuğum bunlar memnun olmuyan kesim, borsa yükselir memnun olmaz borsa düşer yine memnun olmaz.
Çünkü dipten aldığı hisseyi tutamaz, o da çıkar çıkar sonra alttan sattığını üstten alır yani aldığı yer tepe oluy, bu seferde düşer düşer, bizimki satmaz ama söver, o sövdükçe hisse düşer, sonra bapıra bağıra tepeden aldığını herife alttan verir, verdiği yer genelde dip olur.
Borsa film gibi yıllardır aynı senaryo :)
Ama merak etmeyin, bu sene borsaya giren yenilerde tecrübe kazandıktan sonra, borsada paraları katlar.
Tecrübe kazanmak iyidir
mc saati geldi yine .. bugün tepecek mi bakalım ... tepmesede kendi bilir .. hisselerle devam .. 2025 6. aya kadar hamallık yaparım ben..... nemaproblemo ..
belki vobcular kazanmıştır katlayarak gittikleri için :oleyo:
boş lakırdı yabanlara boş boş yanıtlar vermeyin lo para katlamaya devam edin amokaçiler. işize bakın :he:
köşeler üst üste gelecek unutman.
:drunk::drunk:
Kendimi bildim bileli hamallık yapıyorum.
Baba mesleği de değil halbuki.
Neyse biz yine de https://www.imdb.com/title/tt0293662/ diyelim
Hem yaptığımız iş aynı(taşımak) olsa da daha havalı bir isim .
Öyle değil mi Sn SEL dostum ?
Saygılar
bir akrabam abi dedi kredi çekip gelip burda mevduata koysam mantıklı mı dedi gecenlerde adam getirip koymus bile :)))
Oy verirken dusuneceklerdi
Oy verdikleri parti çatır çatır ellerindeki malı aciga basiyor aylardir müstahak :drunk:
Önce geçiş gapı sonra 200g ortalama gel bana diyor.