burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
uzun süreli sağa yatay trend,...ve dirençleri yukarı geçemeyişler,...satış bölgesinin altını boşalttı, o nedenle grafik böyle çok kötü gözüküyor,...
günlükte zaten cumadan desteklerin test edileceğini belrtmiştik,. dün işte ilk test oldu,..bu gün desteklerin tartılması devam ediyor,
baskıyı zaten hissediyoruz,..
oyalanma varmı var, yani gerekende yapılmıyor,..katli vacip oysa
Veysel Tatar
@VeyselT76378368
·
12d
Yav avradını sktklerim bunun sonu yok mu lan. Yav arkadaş bi yerden de sek mk ya azcık. Ulan ne dolandırıcı pç işlere kaldık. #bist100 #bist30 #viop30 #borsa
Alıntı
Veysel Tatar
@VeyselT76378368
·
18s
Kanı bozuk bunları be. Sokayım sizin enerjinize mk dolansıcıları #cwene #kontr #yeotk #smrtg #gesan #gwind #karye #zoren
ï¸ï¸
@yenifikra
·
12d
Bir hayalim var #bist100 endeks 5 gün arka arkaya tavan. Sonra iki gün mola sonra tekrar tavanlar..
tamer
@Tamer012301
·
15d
Yine başladı...
#bist100
#borsa
#Borsaistanbul
SEDAT
@sedatbayramogl
·
15d
Piclerin viskisi bitti yine dövmeye başladılar #bist100
MURAT5306
@muratuzunn53
·
15d
#bist100 Yeter arkadaş vallahi bezdum 1.5 aydır yerlerde borsamız utanılacak bir durum Allah aşkına yokmu bunun hesabını soracak insan evladı.
Kuş sitesindeki psikoloji durumu![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
işte benim 9L bilmek zorunda bakalım nasıl bilecek,...
son dağıtm yeri, 11494.xx-11327.xx-11160.xx, balans 11327.xx
bunlardan 11160.xx back test edildi,...
benim görüşüm tilki mutlaka dönüm dolaşıp ama daha aşağıdan, ama şimdilerde buralardan diğer iki değerede gelecektir,..
çünkü orayı dökmesi lazım,...orası aşağıya serbest geçildi,..
02.08. de kör kurşunu atanlar 05.08. de mala vurdu, bunlara geri dönüp musallat olması lazım,..bu 1.
9L yürürlükte bitene kadar geçerlidir.bu 2.si,
ben ayı piyasasını 3 ekim 2025 te bekliyorum, bu 3.sü,..
Bir insanın hisse si düşerken ki psikolojisi söylemleri sözleri o insanın ne psikoloji ile ne beklentiler hayaller ile borsaya girdiğinin aynası gibidir aslında.Yukarıda twit ler çok manalı bu bakımdan.
Dikkatimi çeken kelimeler. P.ç viski enerji 1.5 ay. Çok değişik kafalar gerçekten.
Yer İmleri