İşin içinde zenci varsa, sıkıntı abi o iş:(
Mübarek ğün tövbe de abı, çarpılacug:)
Bugün Ayafisfis a çok takılmayalım, malüm dünden mallar kucakta kaldı, hırsını benden çıkartabilü :kahkah:
Tam olarak https://x.com/FAFO_TV/status/1849745...IJOoi4blQ&s=19 böyle bişimi dayı, kaçarken:)
Salih diye bağırıyor ğiderken resmen:kahkah:
Bende hisse yok ben akşamcıyım abi. Cumadan önce uyumuş kalmışım. Uyandım bir iki kurşun atıp cigara parasını çıkardim. Fakirin tavuğu tek tek yumurtlar derler ya benim ki o hesap. Bu düdüklü tencere reisim hünkârım Bozkurtum dansözum dilberim ne yapıyor? Kucak dansı...
Abi taktiğin süper, bol kazançlar dilerim.
Ben haftaya yokum artık seans içi yazamam akşama gelir iki lafın belini bükeriz :he:
Çok çalışmam lazım, hanımın bilezüğünü de yedim :kahkah:
Reisimin yeni iş ilişkisi var. Sekiz işçisi olarak çalışıyor artık. Paralarını petoş ve makinaya kaptırınca züğürt kaldı dükkana gelmeyecek ben bakıyorum dükkana.
Reisim ağşama gelir biraz yorgun olacak malum işçilik zor hele ki sekiz işçiliği daha da zor. Tost gibi olmuştur reisim hünkârım dansözüm dilberim Bozkurtum
Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz.!
Mustafa Kemal Atatürk
:byr::byr::byr:
iyiki bende cumadan egeen, fmızp, konya ALMAMIŞIM :oleyo:
yoksa birde para sayma makinası masrafına girecektik :kahkah:
Devren satılık dükkan dükkan isim hakkı ile birlikte bir tane dansöz Dilber iki sandalye ve çay makinesi satılıktır.
Şeker Allâh belaını ersin, yürüsene at ağızlı
Resmen sıyırıyor
Bugün herifi tırtıkladın heralde Ayasofya bakıyorum keyfin yerinde :he:
Endekis düşşede kapattığım lönklerimi aşadan yerine koysam yaw büüüle pozsuz cibildak hissediyorum kendimi :kahkah:
Dilberim dansözüm gıymatlim Ayafisfisim sen yaparsın şu masayı bi sallasana bişii deniycem :he:
dayı akşama bize bi yemek söylesene
https://www.facebook.com/reel/538557768796948
:drunk:
Bozkurtum dansözum dilberim reisim hünkârım seni işçi abiye sattım. Valizini hazırla onun hizmetindesin bundan sonra. Canı sıkılınca ilk gerdan kır abimin keyfi yerine gelsin
İcci abi yanlış mekanlarda dolanıyor, süüüle ona ordan ekmek çıkmaz, boşuna barnaklamasın taktaciyi :he:
Şekeri dün kaptırdım akabinde uzatma düştü kapa,
Kenarda köşede kırıntılara takılıyom,