Sayfa 176/199 İlkİlk ... 76126166174175176177178186 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne kankisi Bozkurt reisim hünkârım artık kara listede kara oğlanlar ile yata kalka kapkara oldu. Arkasından kocaman plaj şemsiyesi dolanır durur. Makine de üç çeton var alacağım diye kıvırıp duruyor dansözüm dilberim Bozkurtum
    İşin içinde zenci varsa, sıkıntı abi o iş
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İşin içinde zenci varsa, sıkıntı abi o iş
    Gara oğlanlar kolonisi var toplunun toplusunu yapıyorlar. Yakında Bozkurt reisim hünkârımın kıçında piknik yapılacak duruma gelir.

3. Mübarek ğün tövbe de abı, çarpılacug
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Nasıl anlıyor başkan senin olduğunu
    3ün 1i şeklinde yani millet 1 koyup 3 alırken makinaya ben 3 koyup 1 ini alıyorum, o şekilde oynuyorum, herif ahanda geldi benim keklik diye seviniyor
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bugün Ayafisfis a çok takılmayalım, malüm dünden mallar kucakta kaldı, hırsını benden çıkartabilü
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün Ayafisfis a çok takılmayalım, malüm dünden mallar kucakta kaldı, hırsını benden çıkartabilü
    Bende hisse kalır mı Sabah açılışta okuttum çocuğu. %5 eksi aşağıya yazdım bekliyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bende hisse kalır mı Sabah açılışta okuttum çocuğu. %5 eksi aşağıya yazdım bekliyorum
    Puahahahhahsh

O zaman gara oğlanlar ve zencilerle ne işin var.

Bende dün sattıklarımı şindi yerine koydum, akşama fışkırttırırsa köşeyiz
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün Ayafisfis a çok takılmayalım, malüm dünden mallar kucakta kaldı, hırsını benden çıkartabilü
    Aha savaş sebebi. Bozkurt teyzem dilberim dansözum. Şimdi yedim seni. Takunyam bisikletimin tekeri sigaramın kül tablası seni hep gibi atar tekerlek gibi çevirirum

Sayfa 176/199 İlkİlk ... 76126166174175176177178186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •