orayı bir daha zor görür
Printable View
Ne gıkı çıkacak hocam yazılanların aksine faiz artırımı yapamazlar doğru da değil.Faizi artırdın mevduat faizi geldi 17 18 e .E bu faizle para bulan banka kaçla satacak yüzde 21 22 ile.Bu zamanda senden yüzde 22 faizle para alan ne iş yapacak da sana paranı bu faizle geri ödeyecek.O parayı alan ya batıktır ya da batar.Şu anda olacak olan tek şey iktidara kim gelirse gelsin vatandaşı rezilliğe işsizliğe ,sürünmeye mecbur edip yıllarca bu borçların ödenmesi.Ha hala kanal istanbul falan deniyorsa ve bu halkta bunlara oy veriyorsa.O zaman dolar 7 8 olur.Venezuela 2 filmi vizyona konur acilen.Hatta kondu bile şu anda filmin giriş müziğini dinliyor ,ilk sahnelerini seyrediyor olabiliriz.Ne iktidarın ne merkez bankasının yapacağı bir şey yok.Öyle de kaos böyle de kaos.O yüzden reis kalsın derim ben:))))))))
Bu alemde bir dolartl , bir Eurotl birde Usain Bolt’u tanırım .
Piyasa yeni bir COIN keşfetti adı da USDTRY ...........Bana göre kiriş kırıldığından bizim grafik bitcoin e çok benzeyecek............
o bu değilde merkez bir şekilde müdahale etti.
diyelim 4.30 - 4,50 civarına indi.
sonrası ne olacak.
sene 94 95 lerde harcligim ile sabah mark alirdim ogleden sonra ayni parayla ayni adedini alamazdiniz.o gunlere benzemeye basladi
Hep abrakadabra işler.Üretim yok ,çalışma yok,sanayi yok,tarım yok herkes bir voli vurayım emlaktan zengin olayım derdinde.E alis harikalar diyarında dedikleri masal.Onu da çocuk bir yaşa kadar dinler sonra o da bakar ki bu masal gerçek değil dinlemez.Artık hesap zamanı yenildi,içildi,meyveler geldi,çaylar kahveler falan hepsi bitti.Şimdi hesap zamanı.Herkes elini cebine soksun devletimizin hesabı ödemesine yardımcı olsun.Madem bu iktidarı seçtik.Kabul edeceğiz realiteyi :))))))
Çok gec kalındı bu isin sakası yoktu 3.49 lardayken hukumet hic bir mudahaleyle ugrasmadı herkes bu erken secim nerden cıktı diyor kızgın mb nın karsı tarafın alımına yetisemiyor yada doviz yok elinde..
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.