Sayfa 35/1027 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. merkez bankasi sessiz sedasiz elindeki altinla yurtdisindan dolar alsa dolarin atesi dusuncede islemin tersini yapamazmi.sadece faiz arttirimi ile bu isler zor
    ytd

2. Bana kriz çığırtkanlığı yapiyosun diyen forumdaslarima buradan selam çakar, esenlikler dilerim .Gidip neden kumda oynamıyorsunuz [emoji28]
    Aklımı seveyim aklımı..[emoji41]

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Sabah bende 4.76 dan aldım yatırım tavsiyesi asla değildir bu aralar kimsenin sözüne güvenmeyin
    Bu arada umarım aldığınız Dolarlar hayırlara vesile olur yalnız acizane bir sorum olacak, o Dolarları bankaya yatırıp faizini mi almayı düşünüyorsunuz yoksa !...

4. bu gibi islemleri yapabilmeli bence yoksa her zamqn operasyon olabilir
    ytd

5. Fiziki dolar da kimse yok gibi. Ama bankalardan alınan döviz bence yüksek hacimli

Alıntı Originally Posted by kuralkan Yazıyı Oku
    Dolar alım satımı secime kadar yasaklanmalı doviz burolarının onunde kuyruk goremiyorum kim neden yukseltiyor az çok belli.

G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sende mb diyon yani
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    merkez bankasi sessiz sedasiz elindeki altinla yurtdisindan dolar alsa dolarin atesi dusuncede islemin tersini yapamazmi.sadece faiz arttirimi ile bu isler zor
    Elinde ne yazık ki böyle bir rezerv yok. Ne altın ne de döviz olarak. Tek silahı faiz arttırımı o da olmaz ise deval ya da deval+kambiyo kontrolü.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Gerçekten ya kardeşim gece gece bak işine...
    Ayhan bey açtığında ne güzel usturuplu çıkıyordu...
    Artık dolares işin suyunu çıkardı. Deval kademeli oluyor. Çok zor olacak çok zor....
    adam güneysulu deli akıyo onların dere
    ben hemşinli yumuşak akıyo bizim dere
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 35/1027 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •