1500 e bile sarkabilir yıl sonu kar marjı bence.gör sen cümbüşü sn canmert o zaman.
Ytd
Printable View
Ben Dudu abinin ne diyeceğini bekliyorum.Çünkü çok rahat bir şekilde 2k euro dedi bu kadar endişeli yorumlara rağmen
Sayın serkalgo evet yazıyorsunuz, şahidim :)
Ancak forum burası, bi şeyler okumak için girip sayfalarca atışma okuyunca insan bunalıyor.
İş yatırım ya da başka bi kurumun raporu çok önemli değil ya da birilerinin yorumları önemli değil önemli olan paylaşmak.
Herkesin hesabı farklı, yatırım parmak izi gibi bi işleyişe sahip, herkes için bambaşka bu iş.
Aracı kuruma hatta devlete güvenmeyen insanlar nasıl olur da forumda 'birinin' yazdığı şeye güvensin?
Sizin yazdığınız şekilde yatırım yapmak çılgınlık olur. Haklı olabilirsiniz ancak bu riske girmek olacak iş değil.
Şahsen okuyarak, anlamadığım yerde sorarak kullanıyorum bu forumu.
O yüzden yazmaya devam edin lütfen.
\m/
https://www.youtube.com/watch?v=mIC7KQPDuDc
Ayrıca, android telefon kullanan arkadaşlar, pipepipe diye bi uygulama var, yutubu eski güzel günlerdeki gibi kullanmanıza izin veriyor.
Ayfoncular siz para verin yutuba. Banane!
Bu fiyatları falan arayan ben olmayacağım mesela, biriktirdiğim lotlar parkta, bazen 1-2 gün fiyata bakmayi unutuyorum, fiyat 100 e inse hiçbirşeyimde olmaz, cunku ihtiyacim olan bir para degil. Boyle seyler yazarken yukardan ahkam kesen tarzda degil de bakis acim su, senaryo bu desen belki ciddiyevalan olur