Sayfa 36/631 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 5042 madde; 281 - 288 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Dudu bey hep 200 euro/peraraç olarak hesaplıyorsunuz

İş bankası favök tek haneye düşecek diyor.2k euro mümkün mü yine?
    1500 e bile sarkabilir yıl sonu kar marjı bence.gör sen cümbüşü sn canmert o zaman.
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sade ve basit dusuneceksiniz.

1 mio arac x 2000 Evro arac basi net kar etti mi 2 milyar evro

Bol 351 Mio sermayeye

Ne etti?

5.70 evro mu hisse basi?

%60 dagitsa ne eder?

3.5 evro

Allah bereket versin.
    Dudu bey hep 200 euro/peraraç olarak hesaplıyorsunuz

İş bankası favök tek haneye düşecek diyor.2k euro mümkün mü yine?

3. Ben Dudu abinin ne diyeceğini bekliyorum.Çünkü çok rahat bir şekilde 2k euro dedi bu kadar endişeli yorumlara rağmen

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Ben Dudu abinin ne diyeceğini bekliyorum.Çünkü çok rahat bir şekilde 2k euro dedi bu kadar endişeli yorumlara rağmen
    Yav siz bana bakmayin ben deliyim, deli olmasam HEKTS gibi bir kagidi portfoyun %90 ina kadar cikmasina musaade edip bir de 2012 den 2023 basina kadar da tasimazdim.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    14 Mart 2022

Son parti malımı aldığım gündü,tavan oluncada hatıra olsun diye resmini çekmiştim.Bu mallar itinayla pamuklara sarılarak 2 yıl taşındı ve geçtiğimiz ay 1200 üstünde yeni sahiplerine teslim edildi.

Allah onlarada kazanmayı nasip etsin,inşallah onlarda kazanır.Ben bana yeter çok şükür dedim ve buraya saydığım temel çok sayıda gerekçeler ile yollarımı ayırdım.Çinli şirketlerin yatırımları ve iç pazar ile Avrupa pazarında önümüzdeki yıllarda oluşturacakları tsunaminin kimleri yutup yutmayacağı sonucunu dışardan izlemek ve görmek istiyorum,bu zor süreçte otomotiv şirketi taşımayı aşırı riski buluyorum.Çinli şirketler yatırım için gelmeseydi de zaten fordun satış adetleri düşmeye başladığı için bende hisselerimi azaltmaya başlamıştım.Çinliler gelince Ford ve diğer yerliler için yaşamsal riskler gördüm ve tamamen sıfırladım.

Dediğim gibi benden alanlarda kazanır inşallah.Tatile çıkıyorum bir kaç ay yokum.Yılın yorgunluğunu atma zamanı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bu yazdıklarını 4 aydır ara ara buraya yazdım....ama burada bazı arkadaşlar hisseyi fezaya çıkacağını zan ediyorlar....dilerim istedikleri olur.....bu yazdıklarım barada kalsın....bu fiyarları da çok arayan olacak malesef...önümüzdeki 3 ay çok sert geçecek....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Avrupa pazarında kıran kırana rekabet olduğu için daha düşük fiyatlarda her ay kampanyalar yaparak satıyor.Buna ilave bizim kurlar sabit kalıp tl bazlı sürekli yükselen maliyetleride hesaba katınca marjlar tek haneye düşüyor.Bunları ben 2 aydır yazıyorum,millet iş yat raporunda okuyunca jeton düşüyor.Sözüm size değil sn Canmert,üstünüze almayın.Bilançolar peşi sıra geldiğinde burada cak cak yapanlarında kaybolduğunu hep birlikte göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın serkalgo evet yazıyorsunuz, şahidim
    Ancak forum burası, bi şeyler okumak için girip sayfalarca atışma okuyunca insan bunalıyor.

İş yatırım ya da başka bi kurumun raporu çok önemli değil ya da birilerinin yorumları önemli değil önemli olan paylaşmak.
    Herkesin hesabı farklı, yatırım parmak izi gibi bi işleyişe sahip, herkes için bambaşka bu iş.

Aracı kuruma hatta devlete güvenmeyen insanlar nasıl olur da forumda 'birinin' yazdığı şeye güvensin?
    Sizin yazdığınız şekilde yatırım yapmak çılgınlık olur. Haklı olabilirsiniz ancak bu riske girmek olacak iş değil.
    Şahsen okuyarak, anlamadığım yerde sorarak kullanıyorum bu forumu.

O yüzden yazmaya devam edin lütfen.

\m/
    https://www.youtube.com/watch?v=mIC7KQPDuDc

Ayrıca, android telefon kullanan arkadaşlar, pipepipe diye bi uygulama var, yutubu eski güzel günlerdeki gibi kullanmanıza izin veriyor.
    Ayfoncular siz para verin yutuba. Banane!

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bu yazdıklarını 4 aydır ara ara buraya yazdım....ama burada bazı arkadaşlar hisseyi fezaya çıkacağını zan ediyorlar....dilerim istedikleri olur.....bu yazdıklarım barada kalsın....bu fiyarları da çok arayan olacak malesef...önümüzdeki 3 ay çok sert geçecek....
    Bu fiyatları falan arayan ben olmayacağım mesela, biriktirdiğim lotlar parkta, bazen 1-2 gün fiyata bakmayi unutuyorum, fiyat 100 e inse hiçbirşeyimde olmaz, cunku ihtiyacim olan bir para degil. Boyle seyler yazarken yukardan ahkam kesen tarzda degil de bakis acim su, senaryo bu desen belki ciddiyevalan olur

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yav siz bana bakmayin ben deliyim, deli olmasam HEKTS gibi bir kagidi portfoyun %90 ina kadar cikmasina musaade edip bir de 2012 den 2023 basina kadar da tasimazdim.
    Hektaş yüzde 90 a kadar mı çıktı
    Harbi deliymişsin Dudu abi 😂

Sayfa 36/631 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •