Originally Posted by
Serkalgo
14 Mart 2022
Son parti malımı aldığım gündü,tavan oluncada hatıra olsun diye resmini çekmiştim.Bu mallar itinayla pamuklara sarılarak 2 yıl taşındı ve geçtiğimiz ay 1200 üstünde yeni sahiplerine teslim edildi.
Allah onlarada kazanmayı nasip etsin,inşallah onlarda kazanır.Ben bana yeter çok şükür dedim ve buraya saydığım temel çok sayıda gerekçeler ile yollarımı ayırdım.Çinli şirketlerin yatırımları ve iç pazar ile Avrupa pazarında önümüzdeki yıllarda oluşturacakları tsunaminin kimleri yutup yutmayacağı sonucunu dışardan izlemek ve görmek istiyorum,bu zor süreçte otomotiv şirketi taşımayı aşırı riski buluyorum.Çinli şirketler yatırım için gelmeseydi de zaten fordun satış adetleri düşmeye başladığı için bende hisselerimi azaltmaya başlamıştım.Çinliler gelince Ford ve diğer yerliler için yaşamsal riskler gördüm ve tamamen sıfırladım.
Dediğim gibi benden alanlarda kazanır inşallah.Tatile çıkıyorum bir kaç ay yokum.Yılın yorgunluğunu atma zamanı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu yazdıklarını 4 aydır ara ara buraya yazdım....ama burada bazı arkadaşlar hisseyi fezaya çıkacağını zan ediyorlar....dilerim istedikleri olur.....bu yazdıklarım barada kalsın....bu fiyarları da çok arayan olacak malesef...önümüzdeki 3 ay çok sert geçecek....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri