Originally Posted by
Serkalgo
14 Mart 2022
Son parti malýmý aldýðým gündü,tavan oluncada hatýra olsun diye resmini çekmiþtim.Bu mallar itinayla pamuklara sarýlarak 2 yýl taþýndý ve geçtiðimiz ay 1200 üstünde yeni sahiplerine teslim edildi.
Allah onlarada kazanmayý nasip etsin,inþallah onlarda kazanýr.Ben bana yeter çok þükür dedim ve buraya saydýðým temel çok sayýda gerekçeler ile yollarýmý ayýrdým.Çinli þirketlerin yatýrýmlarý ve iç pazar ile Avrupa pazarýnda önümüzdeki yýllarda oluþturacaklarý tsunaminin kimleri yutup yutmayacaðý sonucunu dýþardan izlemek ve görmek istiyorum,bu zor süreçte otomotiv þirketi taþýmayý aþýrý riski buluyorum.Çinli þirketler yatýrým için gelmeseydi de zaten fordun satýþ adetleri düþmeye baþladýðý için bende hisselerimi azaltmaya baþlamýþtým.Çinliler gelince Ford ve diðer yerliler için yaþamsal riskler gördüm ve tamamen sýfýrladým.
Dediðim gibi benden alanlarda kazanýr inþallah.Tatile çýkýyorum bir kaç ay yokum.Yýlýn yorgunluðunu atma zamaný.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
bu yazdýklarýný 4 aydýr ara ara buraya yazdým....ama burada bazý arkadaþlar hisseyi fezaya çýkacaðýný zan ediyorlar....dilerim istedikleri olur.....bu yazdýklarým barada kalsýn....bu fiyarlarý da çok arayan olacak malesef...önümüzdeki 3 ay çok sert geçecek....
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri