Eminis %50
Berkosan %30
Icbct %20
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Eminis %50
Berkosan %30
Icbct %20
1-DGKLB %40
2-DITAS...%30
3-DAGİ.....%30
Bu hafta D lerdeyim:)
50 jants teknik
25 goody teknik
25 sktas spekulatif
Itibar puani atamiyorum ne kadar istesemde bazi arkadslara.Limitim dolmus.Birdahaki 24 saate artik.Tesekkurler.
Herkese bol sans :ok:
mepet %50...metro %30....tmsn %20.....inatlaşma
Bu haftaki tahminlerimi, kadehlerimi yudumlarken yapıcam. Bakalım böyle tahmin edince tutturuluyor mu 😊
dohol %50
hurgz %30
dobur %20
verus 34
erbos 33
uluse 33
Tebrikler bravo bravo
İlk birinciligim.insallah devami gelir.tebrik eden bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.Herkesin ₺ kazanması dilegiyle.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ostim %50
Parsan %30
Rheag %20
%50 VAKKO %35 DESPC %15 IZMDC
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse.net 2018 Yıllık Hisse Yarışması
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık yrışmamızada alalım tahhminleirnizi
Gerel %50
Silvr %30
Ihlgm %20
Haftanın birincisi : hasat@
http://www.hisse.net/topluluk/showth...66#post1399566
Haftanın ikincisi :kurtonder
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1403546
Haftanın üçüncüsü :Zıco
http://www.hisse.net/topluluk/showth...75#post1399675
Haftanın sonuncusu : .:TÜCCAR:.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...00#post1403200
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Tebrikler...
%50 avtur
%30 Bera
%20 sayas
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerel % 40
İhlgm % 40
İhlas % 20
KATILIM LİNKİ
TAKİP LİNKİ
*************** KURALLAR *********************
1 - Hisse.net sitesinde kullandığınız üye isminizi giriniz.
2 - Listeden 3 hisse seçiniz.
3 - Hisselerin toplam oranı % 100 olmalıdır.
4 - Seçilen 1 hissenin toplamı en fazla % 50, en az % 20 olmalıdır.
5 - Hisselerin seçilme sebebi tercihen olup, yazılmak istenmiyorsa (.) konulabilir.
6 - Karışıklık olmaması açısından linke yazdığınız tahminleri bu topiğede yazmanız gerekmektedir.
7 - Listede olmayan eklenmesini istediğiniz hisse varsa ilgili topige yazarak eklettirebilirsiniz.
8 - Bist Ana ve Yıldız Pazar hisseleri yarışmaya dahildir.
9 - Yazılan hisselerin toplam oranı % 100 den fazla yada eksik olduğunda % 34 - % 33 -% 33 şeklinde değerlendirmeye alınacaktır.
10-Yarışma başlangıcı Alım ve Satım fiyatı Cuma günü kapanıs fiyatlarıdır.
11 - Yarışma haftalık olup, başladıktan sonra hisse değişimi olmayacaktır.
12 - Verilen linke yazamayanlar topiğe tahminlerini yazarken belirtsinler.Arkadaşlardan biri fırsat bulursa kaydeder. Edemezsekte günah bizde değildir.
13 - Tahminlerinizi her hafta Cuma gününden Pazartesi sabahı 09.30 e kadar yazabilirsiniz. 09.30 den sonraki tahminler yarışma dışı sayılacaktır.
14 - Sonuçlar Cuma akşamı yayınlanacaktır.
15 - Kazananları tebrik ederken foruma ayrıca yazılmayacaktır.
*** HİÇBİR ŞEKİLDE YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ ***
merhaba,
aefes 35
emkel 35
ıntem 30
iyi haftalar dilerim
ihlgm %50
karel %30
bera %20
Brksn %50, Gerel %30, Karel %20 bol kazançlar.
Kardemir d 50
Eczacı ilaç 25
Goodyr 25
Y.T.D
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerel 50%
Albrk 30%
Fonet 20%
Bol şanslar herkese.
%50 vesbe
%30 Vestel
%20 sasa
Konya %40 Tepki vermesi gerekiyor.
Karel%30 Yükselmeli.
Kozal %30 Teknigi güzel
Yarişmaya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.
Hisse.net 2018 Yıllık Hisse Yarışması
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
3 Haftadır bu yarışmaya katıldım, önceki haftalarda ne yaptıysam bu haftada aynısını yaptım
Foruma yazdınız ama linkte belirtilen listeye ekleme yapmadınız diyorsanız geçen haftalarda eklemiyordum ama yayınlanan listede oluyordum
Eğer bu hafta kuralları kafanıza göre değiştirmediyseniz ben bilmiyorum siz cevap verin
Kural açık net hem linke ekleyeceksiniz hemde buraya yazacaksiniz.. Bu kural yillardir var.. Burada kurallar kafaya gore hic değişmez.. Siz yapmaniz gerekeni yapmamissiniz bunu birde yazıyorsunuz.. Bazen arkadaşlar sizin zahmet edip 2dknizi ayirip o linke kendinizi eklememenizi sirf magdur olmayın diye onlar yapıyorlar. Sizin yerinize bunu yaptılar diye sürekli yapacak degiller ya..
Siz süresi içinde hem foruma hem linke kayıtınızı yaptırın diger 200 kişi gibi sizde sorun yaşamazsınız.. Biraz hatayi kendinizde arayın.
Bu yarışmayı düzenleyenler olsun, yarışmaya katılanlar olsun, yarışma sonucunda birşey kazanmıyorlar. Bir nevi eğlence diyelim.
Ben bu yarışmada listeye dahil edilmedim diye mağdur olacak, yada oturupta ben bu hatayı nasıl yaptım diye saatlerce kendime kızacakta değilim.
Kusura bakmayın ama siz olaya kendinizi fazla kaptırdınız. Bu hafta birinci gelen arkadaşında sonuncu gelen arkadaşın bu sonuçlardan dolayı hayatlarında en ufak bir değişiklik dahi olmadığını herkes biliyor.
Madem ben 2 haftadır hata yapıyorum, listemin altına bir uyarı yazısı yazardınız olur biterdi.
Bu yarışma sizin için çok önemli olabilir ama benim açımdan zerre kadar bir önemi yok
Sadece neden listede olmadığı sordum , yoksa mağdurum diye forumu ayağa kaldırmadım
Sizde magdur kelimesini çok üstelemişsiniz.. Orada nedemek istedigim açık absurd yerlere cekmeye gerek yok. Benim zeka seviyemde bu oyunda kimsenin birşey kazanmadigini oyunun sadece eğlence amaçlı olduğunu anlayacak düzeyde.. Bunun için uzun uzun yazmaya gerek yok..
Bu oyunun kurallari her gün defalarca paylasiliyor. Kurallari okursaniz diger 200 kişi gibi sizde hata yapmadan oyuna dahil olursunuz. Ama siz bunu secmek yerine ben linke yazmiyordum ama yarismada oluyordum bu sefer niye olmadim kafadan kural belirlemeyin diyorsunuz.. İnsanlar iyilik yapmışlar kuralları okuma zahmetine girmeyip inatla oynamak isteyen birinin seçtiklerini biz yazalım oynasın demisler siz hala ne anlatıyorsunuz.. Burada günde defalarca kez kurallar paylasiliyor , bunun gibi yaşanan başka olaylar hakkinda defalarca aciklama yapiliyorsa sizde beni niye uyarmadilar diyeceginize yazilanlari okuyun. Burada kimsenin sizi uyarma yada sizi kaydetme zorunluluğu yok.
Sanirim olayi anlamışsınızdır bundan sonra oynamak isterseniz hem linke hemde buraya yazacaksiniz..
İyi aksamlar.
Konya %50
Kartn %30
Golts %20
FLAP %50
GEREL %30
IHLGM %20
Yılın son haftasında bol şanslar..
Mutlu Yıllar..
Flap %50
Knfrt %30
Gerel %20
Tüm katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum...
IHYAY %40
IHGZT %40
IHLAS %20
Sn kaynari, inanin yarismayi düzenleyen arkadaslar o kadar iyi niyetliki bizlere faydali olmak icin canla basla gecelere kadar ellerinden geleni yapiyorlar. Linke yazip buraya yazmayani ve tersini takip edip defalarca uyariyorlar.
Bu hafta sizi gözden kacirmislar, gelin siz yinede bu isi tatliya baglayin derim..:)