Araplar cokecek diyorsunuz ama 26 milyar riyal e riyadh baskent te tam 6 hat metro yapiliyor, 3 bolge de metrobus calismalari basliyor yeni yeni... Amerikan tahvil leri hala duruyor suudi lerin..
:wave::wave:
Printable View
ABD yi savunduğum falan yokta Rusya ve Çin dolara bir alternatif yaratacak durumda değil.Artık en önemli hazine altında değil önemli olan parlak fikirler ve patentler,teknolojinin çıkış noktası hala ABD. doları ayakta tutanda budur.evet uzakdoğuda teknoloji üretimi var ama bunun çıkış noktasıda abd,patentler hep oradan satınalınıyor.
Bu başlık altında son 2-3 gündür ''dolar 3 Tl olacak'' sözünü 2. kez okudum..
ABD'nin en son tüketici enflasyon rakamı 2,74..
Bizimki kaç..bugün açıklandı..hemide resmi olanı..11,29..:cool:
Lütfen yazarken gönül kitabını bir tarafa bırakalım..:)
Hele birde memleketin faiz politikası belliyken..
Anadolu kaplanının ölümü
http://www.spiegel.de/international/...a-1141363.html
artık mızrak çuvala sığmıyor, AB Türkiye deki mutlak çöküşün kendi zayıf ülkelerinide ateşlemesinden korkuyor. Bunu gören İngiltere resmen arka kapıdan kaçtı.Ekonomideki mutlak çöküş dünyayı sallayacak.
Kredileri dağıtan ben değilim kim dağıtıyorsa bol keseden onlara sormak lazım. Yalnız ben birey olarak şunu sorarım, devlet denilen organizma bu paraları kimin kesesinden veriyor ? Hal böyle olunca da benim tasarruf ettiğim paramı enflasyon altı faizle başkaları yesin diye mundar etmeye hiç niyetim, o kadar saf değilim.
size bir soru bu ekonomik ivme nasıl kazanıldı şuanda ne yapıyoruz ...............1999 ve 2001 yılında yapılanları unutmayalım adamlyar intihar etti 2002 de bankacılık reformui bitmiş bir bankacılık bırakıldı ve bu koalisyonla yapıldı hep tu kaka demeyelim imf den bir sürü para alondı o para olmasaydı o şartlarda ne olacaktı ...............biraz daha objektif olalım lütfen ..........onlar o zaman acıyı içmemiş olsaydı bugün iktidar kimler olurdu acep..................????????????????
http://www.hisse.net/topluluk/showth...p?t=976&page=4
Referandum anketine katılalım