ne zaman dötleri sýkýþýrsa o zaman sarýlýrlar,
Kýç sýkýþtýda ondan verdiler.
Printable View
ÝBB Baþkan Danýþmaný ve ÝBB Medya A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný Murat Ongun'un mal varlýðýna Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý'nýn talebi üzerine Sulh Ceza Hakimliði'nce el konuldu
Bu toplumda hergün her saat günde 10 kere silkelesen memnun olabilecek kadar cehalette bir kitle var.
Ýmamoglu kendisine yöneltilen eylemleri, suçlarý iþlemiþ mýdýr, bilemem.
Ama bu kadar göz önünde, doðal olarakta takipte olan bir adam, Cumhurbaþkanlýðý iddiasý da varken, ÝBB ye Sayýþtay vs kamp kurmusken bu suclari iþliyor ya da isleyebiliyor olmasý benim aklýma hic ama hiç yatmiyor.
Tabi medyaya servis edilen su olmuþ bu kadar para, x itirafci olmuþ gibi haberlerin hiç birine de resmilesmeden inanmiyorum ki tecrübeyle sabit olaylar var.
Ýþin sonunda yöneltilen suclar kamuoyunu ekseriyetle ikna edebilecek deliller ile kanitlanabilirse ne ala çeksin cezasýný iyi ki aday da olamamýþ derim.
Ama eskiden gelen alýþkanlýk, resmi olmayan uydurma belgeler, x,y,z gizli tanýklar girerse devreye zinhar inanmam.
Baktýðým þey suçlu olduðu ispatlanacak mi? Yoksa Ýmamogluna suçsuz olduðunu ispatlaya giderse iþ geçiniz.
Gözaltý süresi sonunda kesinlikle tutuklanacaktir. Böyle bir figürü göz altýna alýp, salýverme riskine kimse girmez zira.