Yarın saat 14:30'da Tcmb'nin bugün ne kadar döviz sattığı belli olacak.
10 milyar$'ın üzerinde olduğu iddia edilen satış rakamını teyit edip edemeyeceğimiz önemli olacak.
Yarın saat 14:30'da Tcmb'nin bugün ne kadar döviz sattığı belli olacak.
10 milyar$'ın üzerinde olduğu iddia edilen satış rakamını teyit edip edemeyeceğimiz önemli olacak.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Dövizi indirmeye çalışmak, iddia edilen 10 milyar dolar civarı satış gerçek midir? değil midir? bilenmez ama,
hazıra dağ dayanmaz.
Amerika kendi parasını, altın karşısında devalüe ederken, TL'nin aşırı değerli kalması adeta kendi bindiği dalı kesmek gibi,
Şirketlerde konkordatolar, iflaslar başladı, nitelikli personeller artık iş bırakıyor, yurtdışına giden gidiyor, verimsizlik aldı başını yürüyor.
İnternet daraltılmış, sosyal medyada sadece Mehmet Şimşeğin her şey yolunda twiti gözükecek şeklinde ayarlama yapılmış.
Genel ekonomi yönetiminin işi de zor, yabancı yatırımcı gelir elbet..
Kayseri'ye deniz geldiğinde yabancı yatlarından inip yatırım yapar.
Yıllardır doların pahalı yada ucuz olduğunu 1 Litre Pınar Süt %3.3 yağlı takip ederdim...başa baş olurdu dolarla şimdi 1 Litre Pınar Süt 49.95 çoğu markette, dövizi tutmak için kaynaklar boş yere yakılıyor, 128 milyar dolar hikayesinde de benzer şeyler oldu 8.12 den koptu 18, e gitmişti. gelinen noktada tekstil, mısıra kaçtı, otomotivi Çin eline geçirdi, Okumuş çocukları yurtdışına gönderiyoruz..!!!
Hazıra dağ dayanmaz, duvardaki tuğlaların yerleri ile oynarsan duvarın altında kalabilirsin,
Serbest bir piyasada ya dövizi tutarsın yada faizi, her ikisini birden koltuk altında taşımaya kalkarsan yolda testi kırılır...!
Olay tek başına döviz değil, umarım yanlıştan bir an önce dönerler, serbest piyasa dinamiklerine müdahil olmayıp sadece fiyat istikrarına odaklanılır.![]()
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
İŞBANK USD Amerikan Doları 36,8154 39,0449
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Spk :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
% 99.99999999999999 ->
İmamınoğlu tutuklanır...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
https://tr.investing.com/indices/ise-100-components
çoğu hisse GÜÇLÜ SAT teknik analizle taban kapatmış.
Bu tabloyu bu kadar kötü Özal öldüğün gün görmüştüm.
Habertürk, NTV CB nın iftar canlı yayını veriyordu.
Habertürk sadece sıkı iktidar yanlısı iki yorumcu ile...
Yer İmleri