Telli Babadan yeni geldi..
Kafası hafif karışık, idare et..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Telli Babadan yeni geldi..
Kafası hafif karışık, idare et..
ABD li arkadaşım, bizim orada para en son konuşulur önce fikir ortaya atılır, sonra planlanır, projesi hazırlanır en son para aranır
diyordu.
Bizde para yok ise daha fikir bile gelişemiyor.
Sanırım, rüyalarda ecinni tayfasından
Taktik alıyor..
Gece, saat 3..4 uyanık biri karışmıştır,onlara.
Yemek tarifi de alıyor, hisse kodu da..
Ama açık vermiyor, afferin..
Yemek işi bir miktar teknik bilgi de gerektiriyor.
Rabbi Böreği diye milletin yedikçe yiyesi geleceği bir börek tasarladım tarifi vermem tabi. Genelde midyeciye gidince 4-5 tane diye başlayıp 20-30 götürenler var. Pizza, Hamburger, Kahve hatta Simit ile vs milyarder olanlar var.
Alternatif konu olarak çiçekçilik/bitki de bir uğraş alanı.
Ölmeden önce estetik konusunda insan kendini geliştirmeli.
https://www.ensonhaber.com/galeri/de...ent-sikligi#25
Geçenlerde alakasız bir habere yorum yazdım. Sonradan bakayım dedim, ne göreyim birisi alta siz hisse.net'deki ariston musunuz diye yazmış.
Yani uyduruk bir isim de alsan belki millet beni bir şekilde yazımdan anlıyor.
Şey gibi oldu:
"I Know What You Did Last Summer"
https://en.wikipedia.org/wiki/I_Know...id_Last_Summer
hocam adamlar yedırmek ıcın pıyasada degiller bu arenada ılk vuran kazanır desek.ben kendımden ornekler vermek isterım.yıllar once portfoy ve kurumun tanımladıgı kredıyı sonuna kadar kullanırdım.ornek 10 lıra kaybedınce uzgun fakat 1lıra kaznınca yuksek meblagı unuturdum yada kendımı avuturdum.hısseyı alıp dustugunde zarara verılmez der dustukce pacal yapıp aylarca yada yıllarca bekledıgım zamanlar olmustu.hatta elımdekı hıssenın tahtası kapanmıstı bırınde 2 yıl gıbı acılmasını beklemıstım sanslıydım acılmıstı.tabı daha sonra tamamen kottan atıldı.tabıı okuyan bırcok ınsan kendını goruyordur emınım.sunun bılınmesını ısterım tecrubem tum zamanların en tehlıkelı surecı der.bızlerde musabakadan dayak yemeden saglam cıkmak ıcın teknık yada tarz olusturmamız sart.sabah acılısta cuma kapanısta almıs oldugum hısse payları 9.35 sattım subat vade 1608 den sort actım 1600 den kapattım.aza kanaat getırıp yuzde 2 cıvarı getırı ortalama marjla yetınmeye calısıyorum.sonsuz olan pıyasaların sonu ozellıkle aralık asırı prımlı olmasından dolayı endeks tepelerde her 500 puan kademe sort duzeltmelerde 1000 puan ortalama kapanarak dısıplınden tavız vermeden devam ettım vede boyle devam onemlı olan kazanabılmek.portfoyu ıyı ayarlayan her sekılde kazanclı cıkar.sahsen hısseye bahladıgım para benım konsantıremı dengemı bozuyor.trend yukarı gunluk ve haftalık asırı sısık yaklasık 20000 puanlık duzeltme olacak ıste oanda hıssede olmak dusuncesı benı urkutuyor.vıop hısseler endeks 30 olması vede 10 nda bır oran olması hem avantaj hem hareket kabıletı daha kolay.ask ve duygu olmayacak cok dustu long cok yukseldı sort hep yanlıs burda ızlemek ve kademelı alıslar gıbı durumlar.neyse cok korkunc degıl.