“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Kumarhane zinciri işleten Net Holding, Ekspres Yatırım ile borsaya girmişti sonra geçici olarak durdurdu sonra devir etmiş.
http://ekonomy.tv/2020/09/25/net-hol...sa-devrediyor/
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
İstemem yan cebime koy diyeceksin, sana rüyanda şu hisseyi al derler alırsın, sat derler satarsın.
Kendi bilgi ve kabiliyetin ile bir şeyler yapmaya kalkınca yel değirmenleri ile savaşan Don Kişot'a dönme ihtimali var.
Tabi piyasayı rahatsız etmeden ufak ufak domuzdan kıl almak da güzel bir yöntem. O da bir kova edebilir.
Eskiden karakollarda "Burada Allah Yok" yazarmış, suçlular Allah'a sığınıp kurtulmaya çalışıyordu belki.
Borsada da "Burada İblis Yok" yazılabilmesi lazım. SPK işi daha iyi düşünmeli.
Yani ben şirket sahibi de olsam, gaipden bilgi de alsam borsada diğerlerine üstünlük sağlayamamalıyım.
İnsanı anlayan birilerinin olması çok hoş bir duygu.
Genelde insanlar anlaşılmak ister, ben iyi bir dinleyiciyim deyip dost edinmek de bir yöntem.
Bu arada Discovery Channel'da belgeselde kainat veya evren sesden ibaret dediler. Ses mi görüntü mü tercihi olsa ses derim. Ses var görüntü yok diye eskiden anten ayarlaması yapılırdı, ama maç filan dinlerken ses var ise oynama ses de gidecek denirdi.
birinci kural kar ettinmi beklemeyecen hemen verecen cikacan ikinci kural az cok demeyecen beklemeyecen ne alirsan al vaktinde cikmayi bilecen firsat bitmez vadelide 35 tane alip satacagin var hissede 450 tane ..bekleme yaparsan edilen karda gider birde ustune zarar olur...kimse borsada para dagitmiyor kazanmak cok kolay oldugu kadarda cok zor karsimizda profosyenel kisiler var ya cebimizdekini alacak ya cebinden cikarip para verecek..
Yedirmiyorlar hakkaten nasıl bir tezgah kurulmuş insan ağzı açık bakıyor, Mehmet abi çok uyardı viob işi iş değil, yol yakınken vazgeçin bu sevdadan diye... doğru söylüyormuş
En güzeli, endeks düşünce sağlam bir hisse bulup alıp yatmak.
bu rallide millet parayı ikiye üçe beşe katladı, viobdakiler battı, batmayanda az bişii sıyrıkla ölmedim ayaktayım imajı veriyor olmalı
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri