https://twitter.com/tashecon/status/...PQTYpOSKQ&s=19
Bizim tim de KK yı beğenmemiş :kahkah: onun yanında da 418 Milyar doları getireceğim 300 milyar dolarda temiz yatırım buldum getirdim dediyse tim şok olmuştur tabi :kahkah:
https://twitter.com/tashecon/status/...PQTYpOSKQ&s=19
Bizim tim de KK yı beğenmemiş :kahkah: onun yanında da 418 Milyar doları getireceğim 300 milyar dolarda temiz yatırım buldum getirdim dediyse tim şok olmuştur tabi :kahkah:
verdiğiniz vaatler halkta karşılık bulmuyorsa inandırıcılık sorununuz var demektir.
Bu durumda belli ana konuları seçip oradan yürümeniz gerekirdi. Ben mesela seçim süresince tank palet fabrikası, rusya ve 300 milyar temiz yatırım konusunun seçmen üzerinde bir olumlu veya olumsuz etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Sadece emekli maaşından yürüseler mesajlarını daha net iletirlerdi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1950 den beri babadan oğula gs- fb taraftarlığı değişmeden devam ediyor. aradan bir 50 yıl daha geçse değişecek gibi de durmuyor. marifet seçilen de değil yani. gs yada fb takımlarından biri kapansa diğer takım taraftarlarının fanatikliği de azalacaktır.
chp nin oyu genel olarak % 25 seviyesinde. ve chp allerjisi diğer kısmın birleşmesini sağlıyor. yoksa ümmetçi bir partinin 5-10 milyon suriyelinin ülkeyi yurt tutmasına yönelik politikasına, milliyetçi kesimin destek vermesi nasıl açıklanabilir.
bu seçimin muhalefet tarafından kazanılması tr için kısa vade için iyi olacak olsa da, uzun vadede iyi olmayacaktı. zira bu ekonominin düze çıkarılması için ne yapılacağının görülmesi gerekiyor. filmin sonunu görmeden sinemadan çıkmak olmaz.
diğer taraftan birkaç sene sonra yeni bir seçim olası gözüküyor.
İmamoğlu cb adayı Meral ve KK cb yardımcısı kazanmak bu kadar kolaydı bu formülü uygulamayanlar şimdi medyadaki adamları aracılığıyla duyar kasarak yok daha bitmedi mücadele edeceğiz yılmak yok diyorlar !! Merak ediyorum yeni propaganda döneminde yine babacan davutoğlu miting alanında yarım saat konuşacaklar mı?