Sayfa 367/1003 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. https://twitter.com/tashecon/status/...PQTYpOSKQ&s=19
    Bizim tim de KK yı beğenmemiş onun yanında da 418 Milyar doları getireceğim 300 milyar dolarda temiz yatırım buldum getirdim dediyse tim şok olmuştur tabi

2.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    seçimin kaybeden en geniş seçmen kitlesi gençler ve emekliler olacak...(tabbi ki kişisel fikrim)

emekliler ne bu seneki 15.000 tl'lik bayram ikramiyesinden oldular...2000 tl ile yetinecekler...

en düşük emekli maaşı 7.500 tl' yapıldığıi için temmuz zamımıdan büyük bir kesim faydalanamayacak..

yine gençlere çok güzel vaadler verilmişti...

o da başka bir bahara kalacak gibi...
    verdiğiniz vaatler halkta karşılık bulmuyorsa inandırıcılık sorununuz var demektir.
    Bu durumda belli ana konuları seçip oradan yürümeniz gerekirdi. Ben mesela seçim süresince tank palet fabrikası, rusya ve 300 milyar temiz yatırım konusunun seçmen üzerinde bir olumlu veya olumsuz etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Sadece emekli maaşından yürüseler mesajlarını daha net iletirlerdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://twitter.com/tashecon/status/...PQTYpOSKQ&s=19
    Bizim tim de KK yı beğenmemiş onun yanında da 418 Milyar doları getireceğim 300 milyar dolarda temiz yatırım buldum getirdim dediyse tim şok olmuştur tabi
    Timde bizi yiyor. Hadi oradan diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1950 den beri babadan oğula gs- fb taraftarlığı değişmeden devam ediyor. aradan bir 50 yıl daha geçse değişecek gibi de durmuyor. marifet seçilen de değil yani. gs yada fb takımlarından biri kapansa diğer takım taraftarlarının fanatikliği de azalacaktır.
    chp nin oyu genel olarak % 25 seviyesinde. ve chp allerjisi diğer kısmın birleşmesini sağlıyor. yoksa ümmetçi bir partinin 5-10 milyon suriyelinin ülkeyi yurt tutmasına yönelik politikasına, milliyetçi kesimin destek vermesi nasıl açıklanabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Anayasaya göre 2 inci tura kalan iki adaydan biri çekilirse ilk seçimdeki adaylardan biri sırasıyla İKAME edilir.
    bütün adaylar çekilirse REFERANDUMA gidilir.
    Referandumda ki aday %50+1 oy alamazsa seçim yenilenir denmektedir.
    Bu bilgiyi bilmiyordum teşekkür ederim. Beyin böyle bir ihtimali doğrudan iptal gördüğü için hiç ayrıntısına girme gereği duymamış muhtemelen.

bu seçimin muhalefet tarafından kazanılması tr için kısa vade için iyi olacak olsa da, uzun vadede iyi olmayacaktı. zira bu ekonominin düze çıkarılması için ne yapılacağının görülmesi gerekiyor. filmin sonunu görmeden sinemadan çıkmak olmaz.
    diğer taraftan birkaç sene sonra yeni bir seçim olası gözüküyor.

7. İmamoğlu cb adayı Meral ve KK cb yardımcısı kazanmak bu kadar kolaydı bu formülü uygulamayanlar şimdi medyadaki adamları aracılığıyla duyar kasarak yok daha bitmedi mücadele edeceğiz yılmak yok diyorlar !! Merak ediyorum yeni propaganda döneminde yine babacan davutoğlu miting alanında yarım saat konuşacaklar mı?

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    İmamoğlu cb adayı Meral ve KK cb yardımcısı kazanmak bu kadar kolaydı bu formülü uygulamayanlar şimdi medyadaki adamları aracılığıyla duyar kasarak yok daha bitmedi mücadele edeceğiz yılmak yok diyorlar !! Merak ediyorum yeni propaganda döneminde yine babacan davutoğlu miting alanında yarım saat konuşacaklar mı?
    Finans Merkezi gibi bir devasa yerleşim yerinden geçen ve %70 oy aldıkları bölgenin metrosunu bitirsin sonra ne adayı oluypr sa olsun a.q zorla konuşturuyorsunuz....

Sayfa 367/1003 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •