Günaydın Genşşşleeeer .
Size bir tüyo vereyim mi ? - 3 -
" Duvarı nem insanı gam öldürür derler
Doğru söylerler güzelim
Doğru söylerler "
diye devam edip bi şarkı vardı, nedense balkonda domateslerimle oyalanırken birden aklıma geldi. Dilime takıldı. aynı yerleri söyleyip duruyorum. Hanım yanımda kahve içiyor. Yüzüme baktı ve "istersen şarkıyı sahibi olan söylesin " dedi. Hafif gülümsedim çaktırmadım tabi durumu. Bilmiyorum ki şarkının devamını herhangi bir seçim değildi. Aklıma takıldı.
Seçim demişken; yaklaşık olarak 2023 yıllında herhangi bir aksilik olmazsa seçim yapacağız ülkece. Son günlerde farkettiniz mi bilmiyorum tv lerde koskoca ünvanlı prof lar bu seçim hakkında bir sürü şey söylüyorlar. Muhalefet yanlısı olan gazeteciler ayrı bir şey söylüyor. İktidara göz kırpıp bir beklentisi olanlarda farklı teoriler üretiyorlar.
Sevgili izcan hemen şimdi içinden geçiriyor. Eyvah Selim abinin üstü gene açık kalmış . Herhalde bugün yeni bir bomba koyacak ...
deme izcanım deme.. Ben KY kardeşlerime bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum.Seçimi kim kazanırsa kazansın, ülke için faydalı ve hayırlısı olsun. Tüm temennim ülkemin insanlarının kazanması.
Ama dedim ya
"Seçimi kim kazanırsa kazansın" sonuçta biz kazanalım.
Bunun üzerine accık fikir yürütelim, hani o bildiğiniz beyin jimnastiği canım.
Bu seçimler partiler arasında yapılıyor..Eeee
Bu partiler seçim işlerini yaparken çeşitli organizasyonlar yapıyor.
Fuar hizmetleri falan tarzında işler yapan firmalar var mı ?
Elbette var.
Peki bunlardan borsaya açık olanlar var mı?
OLMAZ MI?
Eee hadi o zaman arkadaşlar evde ütü, temizlik, bulaşık işleriniz bittikten sonra nasıl olsa dışarı çıkamıyorsunuz. Azıcık ders yapalım.
Nerden ders çalışacağız diyenler...
www.kap.org.tr adlı site.. Duymayanlarınız için "Kamuoyu Aydınlatma Platformu" nun kısaltması olan site. Bi girin bakalım. Ne var ne yok.
Ha unutmadan bu şirketlerin CEO ları falan oluyor
CEOEM falan. haydiin genşleer.
Ben domateslerimle dertleşiyorum. görüşürüz. Grafik işlerine sonra bakarız Nasıl olsa Dandan abi daha henüz kalkmamıştır. İzci abime de danışırız. Oda sabah kahvaltısı yapıyordur evinde rahatsız etmeyelim. Nasıl olsa gelir. Gelirsin dimi izci abim.