Sanılanın aksine yazın daha fazla ilaç kullanılır. Her yer böcek mantar sinek larva kök kurt kaynıyor.
Sera da gider ısınma. Ve güneş görme süresi tonajı belirler.
Printable View
80 lerde ben köyde yaşıyordum. Peynir, Ekmek, Su, Et, Tavuk, Süt, Yumurta, Domates, Soğan, Patates, Fasulye, Ispanak vb.. kendimiz yetiştiriyorduk. Nüfus 9 idi. (Dede-Nine öldü 7, 3 çocuk evlendi (10), 3 çocuğun 10 çocuğu oldu (17), hanımlarını da köyde yaşıyordu (20) ) Şimdi nüfus 17+3 ve hiç kimse köyde yaşamıyor. Eeee nasıl olacak "Keşke öyle olsa".
Herkes köye tıpış tıpış giderse 20 kişi yetiştirip 5 kişi yerse fiyatlar düşer yoksa zor düşer.
Ben her zaman hazırım. Elimden her iş gelir. Eker biçerim ama ıspanağı 3$ dan satarsam. Köy yumurtasını 0,5$ dan satarsam. Şu anki reel fiyatı bu olursa giderim belki.
Biberin sivri ucunu yemeyin. Genelde ilaç damla şeklinde en son orada birikir ve kurur.
O tür ilaçlar değil ısıtma türü hormon ilaçları kullanılıyor. Daha kötüsü buSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu ülkede devlet planlama teşkilatı kapatıldı. her biri aslan gibi bürokratları vardı. hıfzıssıha sırf çalışanların düşünce tarzları uymuyor diye kapatıldı. malum yapı oralara sızamıyordu. kapat dediler kapatıldı. bu işten de kimseye fayda gelmedi.
85 milyon insan bir ülkede yaşıyor ve en önemli bakan bile 1 ay sonra ne olacağını bilmiyor. nisan enflasyonu %50'yi geçmez, orda pik yapar diyor ama ocak enflasyonu %48 çıkıyor.
Fiyat düşmez
Çünki köylü
Pazarda fiyat çekerken
5 li marketin fiyatını çekiyo
Aynını