şahsi fikrim uzun vade yatırımcısı isen satmak diye bir şey olmaz biriktire biriktire gidersin hatta temettü ile dahi hisse alırsın. Eğer hisseler düşecek manasında diyorsanız satma değil alma zamanı geliyor bence.
Printable View
Bes olmazsa olmaz degil...kaynakta yapılan bir kesinti ve kısa vadede çekemetecegin bir para olduğu icin uzun vade iyi bir alternatif...benim para biriktirme ve gereksiz harcama yapma gibi bir sorunum yok diyen başka şekillerde de portföyünü yeterince çeşitlendirebilir.
Bes yerine her ay bes paramiz kadar 56 yasina kadar sadece ve sadece aselsan alsak sanirim cok daha hayirli olur bu da bir secenek ne der ustatlarimiz yasimiz genc zaten
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketiniz katkı koyuyorsa veya yaşınız 46 ise bes mantıklı diğer taraftan borçlanmadan yatırım yapamıyorsanız yine mantıklı ama siz ben yönetirim derseniz bese yatırım yapmayabilirsiniz.
Not: Bes'im var. Ve öğrendiğim ders aktif yönetmediniz takdirde enflasyon karşısında eriyor.
Merhaba
Hisseler için kapanış fiyatlarını içeren bir arşiv var mı? Örneğin bir hissenin 5 veya 10 yıl önceki fiyatı ile bugünkü fiyatını kıyaslamak istiyorum ne kadar artış sağlanmış vb. İş yatırımda grafikten bulunabiliyor ama tek tek kontrol etmek gerekiyor. Son 5-10 yılda ne kadar arttığını ücretsiz olarak nereden görebiliriz?