Doğru ....Bazıları gecelik mevduat yapıyor oran 15 üzerine çıkıyor........
Printable View
odea USD temdit 4.20
Şu ortamda !! asgari %16 dan aşağı TL. bağlanmaz. Hiç bir şey bilmeyen birisi kraliçeye öpücük kondurur bu fiyattan. Resmen bedava gibi, en fazla 40 gün sonra %10 dan fazla kazanılır. Sonra TL. mevduata devam edilebilir. Biraz risk ( benim için değil ) iyidir. Elbette yatırım tavsiyesi değildir, sesli düşünüyoruz.
isim geregi birkac gundur aracla isgezilerindeyim devletin bazı alanlarda birseyler yapmaya calıstıgını gordum ..farklı sehirlerden gectinmi yol kenarlarındaki koylulerden tarla malı taze taze meyve sebze alır doldururum bagajı ..bazı yerlerde baktımki kepceler dag bayır duzluyor merak ettim sordum koylululere buralarda onceden tarım yapılamazdı suyumuz elektrigimiz yoktu diyorlar . devlet tarım yapmamız icin dag bayırı duzleyip su kuyusu acıyor bedelsiz dediler ayrıca tarım destekleri veriyor dediler..demekki artık samanı bile yurtdısından ithal eder hale gelince devlet artık elini tasın altına koymus .. insallah gelecek nesiller icin ise yararda amerikadan gdo lu urunler yemezler ilerde.
%16 %17 lere son 1 ay....
Adalet namına bu gibi işler hafiye gibi denetlenmeli.Tarım konusunda güzel düzenlemeler de yapılıyor olduğuna dair kanaatim var ama hırsızlık level tladıkça, arazi düzlenirken, kadastro durum değişikliğinden faydalanılıp birisinin kendine küçük bir arsa çıkarmasıyla bile neticelense şaşırmam
Ah keşke... Tl.de kaldım ben. Bu bilgi arkadaşımdan alınma.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Odea gibi günlükte tutabileceğimiz, Eft masrafı kesmeyen bir başka banka biliyormusunuz acaba... Ing var ama faiz oranı çok düşük. Teşekkürler
Cepteteb ve enpara var
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enpara araplara geçip faiz oranları düştükten sonra hiç kullanmadım. Kullandığım dönemde de günlük değil vadeli mevduat yapabiliyordunuz. Enpara.nın günlüğünü bir kontrol edeyim. Teşekkürler
Burgan da günlük ürün çıkarmıştı ........Faiz oranı müşteriye özel ..................
Teşekkürler, bir sorayım
Burger günlük
nitelikli müşterilere:
hoş geldin günlük 14.50
boş gittin 12.50
civarı
Bilginiz dahilinde parasal bir alt limit var mı, nitelikli müşteriler demişsiniz ya, ondan sordum. Teşekkürler
Verdiğiniz oranlarda hata yoksa Merkez Bankası faizi düşürmüş demek.Bir gariplik var du durumda , ben anlamadim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özür dilerim oranlar gunlukmus ben aylik vadeli sandim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En guzeli bono. Aktif gunluk mk 16.04. Alt limit 200 tl Eft yok
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbankasi hoşgeldin faizi olarak 900k %15.00 veriyor...ilk aydan sonra kaça düşürüyor bilgisi olan varmı?
ben hayatım boyunca nitelikli bi yatırımcı olamam herhalde.:evil:
bizde kendi çapımızda niteliksiz bir yaşam ile hayatımızı sürdürelim bari.:oleyo:
osmanlıyatırım da OSD fon var ben hisse senedinde değilsem oraya geçiyorum. alış ya da satış T+1 de gerçekleşiyor. yıllık getirisi 14.5-18 arasında değişiyor.
işi bozmayayım diyorum da, yine de dayanamıyorum.
dolar/tl 2012'den beri yıllık %18 yükseliyor. bir de doların faizini alırsanız (1+%18)(1+%3.3)=1+%21.9 çıkar. yani paranızı tl karşısında bir yılda %21.9 değerlendirebilirsiniz.
her ay banka banka dolaşıp %0.5 fazla faiz almaya çalışmak yerine 2012'de 100,000 tl'yi dolara çevirip vadeli yapsanız şimdi 260,000 tl'den fazla paranız olurdu.
trend aynen bu şekilde devam ediyor, benden söylemesi.
yatırım tavsiyesi değildir.
bankacılar nasıl belli oluyor :)
petrolün, altının değeri zloti'ye göre ifade ediliyorsa birikimlerinizi zloti olarak tutun.
ben kendi adıma söyleyeyim, artık yüzde kaç faiz verirse versin birikimlerimi dandik para birimlerinde tutmayacağım. benim için referans abd dolarıdır. paramı buna göre yüksek faiz veren bankaya yatırırım. birikimlerimi 3. dünya ülkelerinin dandik para birimlerinde tutarak yeterince dolandırıldım. bundan sonra o işler o kadar kolay değil...
Iyi de doların sahibi diyor ki ben bu dolarla gırtlağa kadar borca battım, bu dolar aşırı değerli iş yapamıyorum rekabet edemiyorum diye kendini yırtıyor. Çin kur avantajıyla ebemizi belledi diyor adam. Gömün diyor benim paramı gömün... biraz gömdüler ama herhalde dediğiniz sebeplerle tam gömemediler yine de usd ye dikkat derim.