odea USD temdit 4.20
Þu ortamda !! asgari %16 dan aþaðý TL. baðlanmaz. Hiç bir þey bilmeyen birisi kraliçeye öpücük kondurur bu fiyattan. Resmen bedava gibi, en fazla 40 gün sonra %10 dan fazla kazanýlýr. Sonra TL. mevduata devam edilebilir. Biraz risk ( benim için deðil ) iyidir. Elbette yatýrým tavsiyesi deðildir, sesli düþünüyoruz.
isim geregi birkac gundur aracla isgezilerindeyim devletin bazý alanlarda birseyler yapmaya calýstýgýný gordum ..farklý sehirlerden gectinmi yol kenarlarýndaki koylulerden tarla malý taze taze meyve sebze alýr doldururum bagajý ..bazý yerlerde baktýmki kepceler dag bayýr duzluyor merak ettim sordum koylululere buralarda onceden tarým yapýlamazdý suyumuz elektrigimiz yoktu diyorlar . devlet tarým yapmamýz icin dag bayýrý duzleyip su kuyusu acýyor bedelsiz dediler ayrýca tarým destekleri veriyor dediler..demekki artýk samaný bile yurtdýsýndan ithal eder hale gelince devlet artýk elini tasýn altýna koymus .. insallah gelecek nesiller icin ise yararda amerikadan gdo lu urunler yemezler ilerde.
%16 %17 lere son 1 ay....
Yer Ýmleri