bence chp konusunda abartılı tepki veriliyor. anketlerde 25 bandında idi zaten. seçimin adil şartlarda yapılmamasına karşılık belki de boyket etmeliydi.
Printable View
bence chp konusunda abartılı tepki veriliyor. anketlerde 25 bandında idi zaten. seçimin adil şartlarda yapılmamasına karşılık belki de boyket etmeliydi.
Vekil seçilen Zanalar davul zurnayla hapisten çıkarken Alan paşa içerde yatarken neredeydiniz. Tabi milliyetçiliğiniz onlardan da büyük.
Akp liller cok şımarmasın hdp konusunda.
Yaptıklarıni tarih unutmayacak.
Devlet bahceli le anlasamadigi tarih uzak degil
Akp yine cozum ihanetine basvurcak.
Benim bildigim rte erken secim tarihini belirlemistir bile 42 oy cok az yukseltmek icin hdp isbirligi yapacak
Vicente abi meral MHP den kopmamak için çok mücadele verdi her türlü yolu denedi Bahçeli de koltuk sevdalısı imkan vermedi
Sende bende iyi biliyoruz. Meral fetocu olacak elli kere hapise tıkmışlardı
Ben buna inanmıyorum abi hatta bu konuda Bahçeli’ye çok kızgınım sırf meral devre dışı kalsın die seçim die çıktı piyasaya yetmedi birde doğru düzgün miting yapmadı
Meral aslında CHP ye yanaşmasa emin ol çok oy alırdı Allah’tan Hdp ile arasını tuttu
Meral kendi yolunu çizerse daha başarılı bir parti olur iyi parti birdahaki seçimde oyu artar die düşünüyorum 4/5 sene fırsat var
Tepkileri prensipleri olursa meralede oy basmasını bilir bu millet
Temiz insanlar iyi partililer milliyetçi. Fetodan en cok magdur edilenler var partide.
Arincin oglunu mv yalanlar bunlara iftira atti
Kuran da iftira buyuk gunah ama inandiiciligi kalmıyor gercek hayatlla ilisigi yok
Hdp yi katmadı ittifaka meral onu yapsadi akp mhp 70 ustu oy alirdi.
Merali atilan iftiralar ve chp nin hdp ilişkisi cok dusurdu ustune kurus paraları yok medya ambargosuna ragmen 10 yine de bassri
Vatandaşın kızdığı olay şu abi
Atatürk dediğin adam sayesinde bu topraklar kazanılmış
Atatürk dediğin adam asker adam
Sen bu yüce adamın partisine mirasçı ol
Ondan sonra ı.k
Askerine polisine mermi sıkan
Topraklarında gözü olan
Terör örgütünün partiyle
Yakın ilişkiler kur
Gelde çıldırma delirme
Buradan CHP yönetimine sesleniyorum
Partinizde Atatürk ilkelerine mirasına
Sahip çıkacak yiğitler var
Görevi derhal bu adamlara teslim edin
zaten komedi burada...yani hdp liler chp yi alternatif olarak görmüyor oradan çıkan oy akp ye gidiyor...ama chp nedense ısrarla bunlara destek atıyor...akıl alır gibi değil...doğu ve g.doğuda hdp den kaçan oylar adım gibi eminim çok büyük kısmı akp ye gitmiştir...durum böyleyken neden chp bunlara destek atıyor ben mantıklı bir sebep bulamıyorum...
kafayı çalıştırsalar halbuki ülkede kaç milyon hdp li var atıyorum 5 milyon bunun kaçını ikna edip çevirebilirsin mesela chp ye atıyorum 3 milyon olsun imkansız ama olsun...iyide karşı tarafta senin partine oy verenlerin dışında kabaca 40 milyon seçmen var ya...git onları ikna etmeye çalış nedir bu hdp lilerin peşinden koşma sevdası aklım almıyor...
Koray Aydının, Ümit Özdağın, Yusuf Halaçoğlunun, İsmail Koncuğun olduğu yer sapına kadar milliyetçidir. Bu adamların sadecr milliyetçiliği laf edenleri döver. Haaaa varsa bir yanlış hesabı görülür. Kimse merak etmesin.
Biz Kürt kardeşlerimizi seviyoruz
Laflarımız yanlış anlaşılmasın
Biz Mermi sıkan ülkemizin toprak bütünlüğünde gözü olan
Hangi yapılandırma olursa alayını sevmiyoruz
Olay bundan ibaret
Kaç anababa evlatsız kaç evlat babasız kaldı ogün ve şuan hala destekleyenler nasıl vicdanınız rahat ediyor anlamış değilim bu neyin karşılığıdır
Benim sitemim sana değil thebigshort ağam. Bazı absürd yazılara.
Demekki bazı Kürt seçmen kardeşlerimiz
Türkiye cumhuriyetini ülkesi olarak görüyor ki terörle mücadele eden partilere basıyor oyu Böyle adama can kurban
Biz yada sizler silah alıp dağa mı çıkıyoruz ? Askere polise silahmı sıkıyoruz
Öyle bir dünya YÖK arkadaş
Bu ülkenin AŞkerine polisine silah sıkacaksın
Ondan sonra suspus kalacağız Ha
Böyle adamlara ölümün en açılısını tattıracaksın
Kafasını kopartacaksın
İbreti alem olsun die dar ağacından sallandıracaksın
Ince ile ilgili iddialar vardi secim gecesi baski yapıldı diye.
Ince o gece akp ile birseyler yasadigi cok acik.
Tehtid mi pazarlik mi zaman gostercek.
Onumuzdekidonemde gunlerde akp den ince guzellemeleri devam edecek gibi
Aciklama yapmis ince
Seçim gecesi kaçırıldığım, tehdit edildiğim şeklinde sosyal medyada yapılan paylaşımlar da Cumhurbaşkanlığı Seçim Hesabına yapılan bağışlarla okul/yurt yaptıracağım yönündeki paylaşımlar da doğru değildir. Bağışlarla okul/yurt yaptırmak hukuken mümkün değildir!
ÖS 10:25 · 28 Haz 2018
http://i.hizliresim.com/0zmoRL.png
Entel partililerin işte yanıldığı yer tamda burası..
Seçimleri kaybedince fakir halka Kin kusuyorlar.!!!
Bu avukat arkadaş matrah beyanında bulunmuş ne kadar vergi ödüyor merak ediyorum?
İşte bunu yapan adamlara da sahip çıkacaksın ağam. Çatlı Reise, Korkut Ekene, Yeşile, Alan paşaya. Bu adamlar zevk için yapmadı ne yaptıysa. Günahıyla sevabıyla sahip çıkacaksınki o silahı eline alacak adam iki değil kırk iki kere düşünecek.
Çakıcıya sahip çıkacaksın. Onun boşluğunu Kürt mafyası yani pkk doldurdu.
akp ve yandaş kanallar tarafından chp.ye bu kadar yüklenilmesinin sebebi hdp.ye giden oylar değil, giden oylar yüzünden kaybettikleri meclis çoğunluğudur. yoksa umurlarında olmazdı.
Şimdi bu öcalanın 2 akrabası meclise girmiş
17 bin tl üzerinde maaş alacak
Araba telefon yemek beş krş masraf YÖK
Benim Çan’ımı yakıyor arkadaş bu nasıl siyasete girmeyim
Varmı len böyle dünya
Birde 2 dönem vekil olsa al sana süper emeklilik hem hainlik yap hemde bu devletten maaş al
Acilen yasa çıkartılmalı
Öcalan ile kan bağı olanı Meclis’te görmek istemiyoruz
senin gibi siyasetçiler kaldı mı hala :kahkah:
kakafoni yapma ya
kim çıkarıyor bunları hala
https://twitter.com/i/status/1012421291318661121
CHP mesela milletvekili, bakan, cumhurbaşkanı yeminine Türk bayrağı ve Kuran üzerine de yemin edilmesini teklif edebilir. Bence büyük prim toplar diğerleri o işe cesaret edemez.
Günümüzde şeref, namus, onur vs değeri olan kavramlar olmaktan çıktı.
Birisi ateistim demişti zamanında yemin et o zaman dedim, düşündü tüm varlığıım üzerine yemin ediyorum ateistim demişti, inandım, güzel bir yemin.
Erken seçim Bahçeliye bağlı. Yereli göz önüne alabilir. Ne düşünüyor o kurt aklıyla kimse bilemez.
Haklısnız, Yasar Okuyan gibi siyasetçi kalmadı.
Bakanlık yapmış bir adam şimdi kirada oturuyor.
Bakanlığı döneminde halasının oğlu şehit olmuş, halası telefon etmiş, 'sen nasıl bir adamsın, torpil niye yapmadın evladım gitti ''demiş. Bu acıyı yaşamış, şimdiki siyasetçilere benzemiyor...
Bazı Öngörüleri tutmamıştır, bizim her öngörümüzün tutmadığı gibi.
bu seçim sonucuyla 5 sene gideceğini düşünmek saflık olur...normalde mesela seçime daha yanılmıyorsam 15 ay falan vardı akp tek tabanca ama dayanamadı...şimdi tek başlarına da değiller....gerçi meclisin bir önemi kalmadı diyenler var ama bence yanılıyorlar...her ne kadar yetkiler cumbaba da gibi görünse de meclisteki huzursuzluk sistemin işleyişini halkın huzurunu bozar oradan gelecek baskıya cumbaba falan öyle yetki bende keyfime bakarım diyemez...paşa paşa seçime gider...yani meclis öyle sanıldığı gibi etkisiz eleman değil...teorik olarak öyle görünsede pratikte değil...
Benim eş dost vasıtasıyla ulaşabildiğim her yerde Akp ve Mhp teşkilatları arası limoni. Aradaki tek köprü Bahçeli. Yerel seçimde nasıl bir politika izleyecek bilmiyor
siyaset torpil makamı değil
siyaset yapıp kirada oturan adam nasıl olmuş da zamanında bakan olmuş helal olsun
madem bakan olacak zeka öngörü çevre varmış neden kendi ayakları üstünde duramamış
bu ülkeyi nasıl kendi ayakları üstünde durduracaktı anırarak mı kafasına sıkarak mı töbe Allah korusun
Seçim dönemi demek bolca Cuma Namazı demektir. Seçim dönemi bittiğine göre tek Cuma devrine dönebiliriz.
Hayırlı Cumalar
kabahat da değil meziyet de değil mecburiyet
hepimiz dürüst olmak zorundayız
siyasetçiler de dahil
madem o kadar dürüst sözünün eri diye başlayacam olmayacak yakışmaz bence bu tip sivri çıkışlar yapmasın
2 kişinin aklını belki çelerim diye
o saf sandıklarımız belki bizden uyanıktır
belki bizden organik yaşıyorlardır
bahçeleri vardır ama balkonda değil toprakta
temiz hava soluyorlardır
bol hareket spor yapıyorlardır
biz bunları yapabilmek için servet harcıyoruz
Vay arkadaş burası ensonhaber ve a haberden beter oldu harbiden