Notların düşüp çıkmasından ziyade hangi seviyede olduğu daha önemli zannımca. Hepsi junk, dikkate alırsak
Printable View
teb marifetli hesapta hoşgeldin hesabının kalan süresini nasıl ve nerden takip edebiliriz?
Teb bank %26 dan 64 gün bağlandı 300k kasım son günleri stopaj indirimi bitmeden yıllik bağlanmalimi ne dersiniz.
Ing hala %20
Vakif ari % 21.75
Deniz %22.5
Cepte Tep %25
En para%23
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir taraftan yıl sonu dolar 5.5 olacak diyenler, bir taraftan Ekim'de Kasım'da kıyamet kopacak diyenler, kimi dinleyeceğimizi neye inanacağımızı bilemez olduk. OVP sonrası öyle her şeyin çok güzel olmayacağı kesin ama 625 baz puan faiz artışından sonra doların bu kadar az geri çekilmesi de pek normal bir tepki değil gibi. 5.70'e gerileyeceği yönünde baya bir beklenti oluşmuştu. Ben hala bunu daha aklı selim bir yaklaşım gibi görerek bekleme taraftarıyım. OVP açıklandığı hafta, öncesinde veya sonrasında bir iyimserlik dönemi olacağını umarak, dolara kaymak için o zamanı bekleyeceğim. Umarım kapak olmaz, yoksa son durumda %20 dolarda %80 TL'de pozisyon almışken kur yine inmezse yine yamulacağım :)
TFX Target'a ben de baya niyetlenmiştim bir iki hafta önce ama kullanıcı yorumlarında çok fazla şikayet vardı. Volatilitenin aşırı arttığı kaos ortamlarında mutlaka sistemi kapatıyorlar, emirler çalışmıyor veya yanlış kurdan çalıştığı oluyor, bunu da yeri geldiğinde müşterilerimizi korumak için sistemi askıya alıyoruz gibi gerekçelerle açıklıyorlar diye eleştiriler okumuştum. Ekşi Sözlük'te ve Play Store'daki yorumlara bakmıştım. Hep benzer şikayetler vardı. Bizde tabi hep şikayeti olan yazar memnun olan yazmaz, bu da yanıltıyor olabilir, ama ben bu nedenle hesap açmamıştım orada.
https://twitter.com/ipahaber/status/1040609426263158784
* Doğru adımlarla IMF'siz kurtarabilir.
Daha önce fiziki olmayan vadeli altın hesabı açmadım. Bu tür kullanan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.
Miktar 100 gr. ve 32 gün için internette erişebilidiğim oranlar Teb 0.5%, Alternatif 2%, Ziraat 0,75%, Garanti 0.8%, Akbank 0.8% (181 gün), HSBC 1.25% (300 gr.), Şekerbank 0.5% (1000-49999TL), İşbank 0.75% (181 gün).
Yoldaşlar, cepteteb de EFT limiti nedir? Arttırılabiliyor mu?
Tavariş limit 200.000 tl eft için artiş yok
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler...
Döviz alım satımında hesap açmadığım banka,kullanmadığım mobil şube kalmadı.Forex piyasası hariç hepsinde işlem yaptım.Emin olun en iyisi TFX Target.Evet sistem bazen kapanıyor fakat diğer bankalarda da makasları çok fazla açtıkları için zaten işlem yapamıyorsunuz.Değişen bir şey yok.Diğer normal durumlarda diğer bankalar kadar adaletsiz değiller.5/24 işlem yapabilmenin en iyi olduğu platformdur bana göre.
şuan en iyi günlük faiz nerede ing eturuncu 23 düşük
24 yapanlar var
http://www.hisse.net/topluluk/showth...14#post2633714
Dün akşam Cüneyt Başaran ,
bir göstergeden bahsetti aklıma yattı,
yıl sonu cari açık : 2
yıl sonu bütçe açığı : 6
ikisinin toplamı : 8
dünyada bu kadar yüksek oran başka bir ülke yok demesi,
size ne anlama gelebilir,
bence faiz ve enflasyonda durmak yok yola devam anlamını taşıyor....
reiz başkan ümmetini faize boğacak anlaşılan...
:kahkah::kahkah::kahkah:
100.000 TL mevduat garantisi çok az.!!
100.000 TL çerez parasına döndü.!!
Mevduat garantisini.!!!!
1.000.000 TL yapmaları zorunlu.!!!
Bankaların bir çoğu TMSF nin kucağına düşeceği görüşendeyim.!!
Akıllı olun.!!
Riski dağıtın .!!!
Ava giderken avlanmayın.!!!
Ben yine doğruları yazayım.!!!
Aklın yolu birdir.!!!
Ing hep boyle yapiyor. Simdi kimse 30 lari vermek istemez. Bana gore bu hafta birbirini koklayacaklar. Ona gore bu hafta yada gelecek hafta bir daha artisa giderler. Boylece hem piyasayi ucurmamis olacaklar hemde ne kar yapsalar yanlarina kalacak. Sonuc olarak biz gibi mevduatcilarin bu hafta yapacagi gorusmeler etkili olacaktir. Bir de ekim ayindaki enflasyon onemli. Muhtemelen tekrar bir faiz artisi olacaktir. Olmasa bile enflasyonu baskilamak icin bankalar arttirima gidecektir.
Ben gibi düşünenlerin sayısında bayagı bir yükselme var.!
Demekki aklın yolu bir.!!!!
http://m.patronlardunyasi.com/haber/...batacak/210275
Sn webster in dediği gibi. Kişi başına 100 k banka başına değil
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tmsf.org.tr/tr/Tmsf/Mevduat/mevduat.sss
banka başına 100k
ben banka bası biliyorum ,mantıkta oyle olmalı
Bilal 'e anlatır gibi.
15.Bir gerçek kişinin birden fazla mevduat bankasında hesabı bulunması halinde sigorta tutarı nasıl hesaplanır?
Bir gerçek kişinin birden fazla mevduat bankasındaki hesapları her bir banka için ayrı ayrı hesaplanır. Yani hesaplarının anaparaları ile bu hesaplara ilişkin faiz reeskontları toplamı 100 bin TL'ye kadar olan kısmı her bir mevduat bankası için ayrı ayrı sigorta kapsamındadır.
A Mevduat Bankası Sigortaya Tabi Kısım B Mevduat Bankası Sigortaya Tabi Kısım Sigortalanan Toplam Mevduat
Mete 30.000 TL 30.000 TL 110.000 TL 100.000 TL 130.000 TL
Hilal 55.000 TL 55.000 TL 80.000 TL 80.000 TL 135.000 TL
Hakan 120.000 TL 100.000 TL 150.000 TL 100.000 TL 200.000 TL
Peki sevgili dostum,
Bir de şöyle düşünelim...
Cb imiz cikip birkaç ay sonra dese ki;
Eyyyy vatandaşım, ulke olarak cok zor durumdayiz. Ekonomik saldiri altindayiz, bu zor gunlerde sizlerden destek bekliyorum, bu bir kurtuluş savasi, o nedenle dolar ve altin mevduatlarinizi tl ye cevirip 2 yil boyunca donduruyoruz, bankalarin ve devletimizin kullanimina tahsis ediyoruz, yükü hep birlikte üstlenmek zorundayız. Ben de istemezdim boyle yapmayı ama sizi defalarca uyarmıştım. Gelin dolarlarınızı altınlarınızı ekonomiye kazandırın, bozdurun tl ye geçin diye. Maalesef bunu yapmak zorundayım. Buna karşı çıkan ve direnen herkes kurtuluş savaşında cepheden kaçmış olmakla eşdeğer suç işlemiş olur!
Çok mu hayalcilik oldu? Bence hic olmadi. Biz bu donemde neler gördük, bu mu yapılmayacak?
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu mu demek istediniz sanırım https://altin.hazine.gov.tr, teşekkürler. İnceliyorum.
Madde 15 gaiba
Bir gerçek kişinin birden fazla mevduat bankasında hesabı bulunması halinde sigorta tutarı nasıl hesaplanır?
*
Bir gerçek kişinin birden fazla mevduat bankasındaki hesapları her bir banka için ayrı ayrı hesaplanır. Yani hesaplarının anaparaları ile bu hesaplara ilişkin faiz reeskontları toplamı 100 bin TL'ye kadar olan kısmı her bir mevduat bankası için ayrı ayrı sigorta kapsamındadır.
aktifin günlük %28 'in yıllık bileşiği %31.80 e denk geliyor..
ytd.
syg,
Bankaların Batmasına izin vermezler.!!!
Medya ellerinde.!!!
Güç ellerinde.!!
Bankaların içini boşalttık demezler.!!!
Faiz lobisiyle mücadele ediyoruz.!!!
Bankalarda yolsuzlukları tespit ettik.!!
Onun için gerekeni yapıyoruz.!!
TMSF ye devredildi.!!!!!
Garip guraba, fakir fukara edebiyatı.!!!
Son gaz.!! Ver mehteri.!!!
Eeeee derdini anlat marko Paşaya!!.!!
Hem parandan olursun.!!
Birde damga yersin.!!!
Gık çıkartamazsın.!!
100.000 den 1 lira fazlasını alamazsın.!!!
Benden uyarması.!!
Aklın yolu birdir.!!
Aslında tam da bahsettiğinizi yaşadım, ppk nın kararı açıkladığında, önceden girdiğim emirler çalışmadı ama bence avantajı gece işlem yapmada. Gece piyasa sakinken, gündüz girdiğim talimatlar gerçekleşmişti. Bir de işlem limitini 500 den 1500 e çıkarmışlar, sistem yoğunluğu düşsün diye. Hoş o gün yetmedi