Biras şarap yapayım didim,kilosu altı lireden üzüm alıp,şarap yapmak işime gelmedi..
Köpek öldürene devam..:yes:
Printable View
Biras şarap yapayım didim,kilosu altı lireden üzüm alıp,şarap yapmak işime gelmedi..
Köpek öldürene devam..:yes:
Matrix Filminde de Ajan Smith te buna benzer birşey söylemişti "İlk Matrix te insanlara çok güzel bir dünya yaratmıştır,ama denekler ölmeye başladı,bizde şimdiki dünyayı yarattık ve en verimli hale geldiniz" diye...pek etkilendiğim bir repliktir...Birde bize dünyada benzer tek canlının 'Virüs " ler olduğu benzetmeside çarpıcıydı...
Sayın Hakem,bu ovp dedikleri şey fiziki bir kavram olmadığına,sadece söylem olduğuna ve bu saatten sonra icraat dikkate alınacağına göre,şahsınızda değil ama bu ovp ye çok fazla anlam yüklenildiğini düşünüyorum
Ne açıklanırsa açıklansın,uygulama farklı olduğu sürece,sıkıntı devam edecektir diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/JDgrMq.jpg
Afiyet olsun,para satmak isteyene bol fayiz..:oleyo:
Dandik yatırımcıya mama yok..:kahkah:
Bu bononun hiç bir şansı yok bence, nitelikli yatırımcılar bugün bankalardan zaten %29.75 ile devlet garantili mevduat bağladılar. Ayrıca bu bonoların stopajı %10 olmalı , mevduatta stopaj şu an %3-5 arası neti %29.75 mevduat faizi ile belki başa baş bile gelmiyordur.Ben niye bu riske gireyim ki?. Yarın öbür gün ödeyemiyorum konkordato ilan ettim dese millet ne halt edecek?
BİM İcra Kurulu üyesi Aytaç: Dediler ki Allah'ın suyuna zam yapıldı
http://www.patronlardunyasi.com/habe...yapildi/210394
Bakın incir çekirdeği beyinli ak kafalar diyordunuz ya Doların çıkışından bize ne diye ama sizin adamların marketi bile Doların çıkışından ALLAHIN suyu etkilendi deyor !... Neyse incir çekirdeği beyinli ak kafalar esas Doların çıkışından bana ne ulan ! benim Dolar bazında enflasyonum negatif beter olacak sizsiniz ama derdi yne bize düşüyor amk..
Evet domates fiyatları benimde dikkatimi çekti...
Pazar da 8 lira ,marketler de 6,30 tl civarı idi...
Şok oldum....
Sizin de dikatinizi çekti mi?
saygılar/başarılar
Bir şey daha ,Turizmden medet umarak Dolar düşecek diyen ciğerci kedileri haberiniz olsun bu sene Turizmden de hayır yok gibi...
Turizm de batıyor! Batık kredilere 1.1 Milyar daha eklendi
Bankaların turizme kullandırdığı kredilerden geri dönüşü sorunlu olan miktara 1.1 milyar daha eklendi. Bankacılar bunun yıl sonunda daha da artacağını söylüyor.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...eklendi/210408
VİP uygulamaya isyan etti ! Yahu bu kadının kocası ülkeyi satmış
İran`a yönelik yaptırımları deldiği iddiasıyla ABD`de yargılanan Reza Zarrab`ın New York`ta görüntülenmesinin yankıları sürüyor...
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-satmis/210399
Ülkemizi satanın karısını VİP de ağırla sonra ABD Halk bankasına ceza keserse bize haksızlık yapacak de....
Dolar faizi de çok ateşli durumda 7.80 den bağlayan var aylıkta
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sn. zampard tam üstüne üstüne bastınız..ayağınızı kaldırınız..beğeniriz beğenmeyiz ayrı konu ama resimleri aldığım yazıda gece alınan bu uydu fotoğrafları gelişmişliğin bir ölçüsü olarak inceleniyordu..mesela:
https://i.hizliresim.com/2a07QL.jpg
Alım satım marjı en düşük döviz alım satımı nereden yapabilirim
Balık halinde hamsi kutu ile 10-20 tl arası değişiyor .
8-15 kilo arası balık oluyor kutulara göre 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hamside yukselis kacinilmaz
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben kesinlikle kuzey koreyi övmedim. onları da zorla çalıştırıyorlar ama zorla çalıştırdıkları için verim alamıyorlar...
kapitalist sistemin de insanları oldukça verimli çalıştırdığını, çünkü insanları mutlu hissettirdiğini de söylüyorum...
ancak şunu da söylüyorum: iki sistemde de insanlar gereksiz işlerde çalıştırılıyorlar. insanları sadece gerekli işlerde çalıştıran bir sistem nadiren kurulur. bu sistemler savaşlarda orduların ve onlara destek olan cephe gerisindeki kuvvetlerin sistemleridir...
bu sistemlerde herkes standart giysiler giyer, bugün ne giysem diye düşünmezler. herkes aynı yemeği yer, bugün ne yesem, nerede yesem diye düşünmezler. saçlar sıfıra vurulur, nasıl kestirsem diye düşünmezler. para kullanılmaz, emir kullanılır. gereksiz her şey elimine edilmiştir. gerçeğin çölü böyledir, ama insanlar gerçeklere uzun süre katlanamazlar. onları hayal aleminde yaşatacak sistemlere ihtiyaç duyarlar...
Cok guzel bir analiz
Bir ilave yapmak isterim, hergun tavuk yer insan ve neden tavuklara antibiyotik veriliyor diye sorar neden pahali diye elestirir. Tukettikce tuketir hatta kendini kusturup tekrar acikincaya kadar....eskiden hersey saglikli ve ucuzdu, cunku bu kadar cope gitmiyordu hersey.
[emoji1]
Usd ana düşenden dönmüş bugün. 6.46 civarı şu an. Altta 6.28-29 fibo 50 var.
Cumartesi Antalya'yada ayıklanmış dondurulmuş kutulu Hamsiyi (750 Gr ) 25 TL ye aldım .
Pazarlamasını Antalya'yada yapın Metro dahil hiçbir yerde hamsi yok,🤗
Domates te pazarda uçuk burada...marketler toptan ucuza kalitesini alıyorlar...buranın bahanesi Ruslar aldı fiyatlar böyle diyor...Mazot nakliye ile Ankara İstanbul fiyatlarını açıklayamıyorlar o ayrı😁
Sorun kur mur değil...zihniyetlerimiz kötü
Bir arkadaş anlatmıştı Amazondan bir ürün alıyor...bir süre sonra geri ödeme yapıyorlar arkadaş kıllanıyor...yazışmalarda indirim yada vergiden dolayı iade yapıldığını söylüyorlar...bir ay sonra bir iade daha yapıyorlar...Biz de de Allah'ın simitcisi bile kur 7 lirayı gördükten 3-4 gün sonra simide iki katına yakın zam yapıyor...be kardeşim deponda hiç mi un mum yoktu!...yeni ürün alırsın zammı yeni maliyetlere göre yaparsın....
Özetle iş ahlakını yok
trup başladı konuşmaya ikiside konuştu mu doalr çoşuyor
Aaaaa şu an çok şaşırmış durumdayım
Sizden böyle cümleler okumak beni şok etti diyebilirim...
Sizi tanıdığımı sanıyordum ama yanılmışım...
Demek ki sanal da bir insan hakkında "sizi tanıdım" diyebilmek için uzunca bir süre gerekiyormuş....
Bu toptancı ve/veya yargılayıcı ve ana akım medyanın tesiri altında oluşturulduğunu düşündüğüm görüşlerinize katiyen katılmıyorum
İtirazım şuna:Siz "Dr" sunuz ve kendinize ait muaneyeniz de çalışıyorsunuz....Dolar la en ufak bir alakanız yok...Hatta sıfır alakanız var sizin kast ettiğiniz mana da.Çünkü siz beyin satıyorsunuz...
Peki "Dr" lar hiç zam yapmıyorlar mı muane ücretlerine?
Yapmasınlar mı?
Sanırım yeterince açık oldu....
saygılar/başarılar