Ne güzel yorumlamışım geçen hafta. Bugün döndüğümüz yer 100,651 oldu. Üstüne şirket alımlarını 1,13 ve 1,14 fiyatta yaptığını açıkladı.
Galiba patronda sabah kalkıp benim yorumları okuyup işlem yapıyor... :bravo:
Printable View
hacim arttı ama işlemler çok kafa karıştırıcı
yatırımfınans 113 e vermişti baya
bugün 120 den alıcı oldu sonra tekrar satıcı
yatırımfınans yabancının malını satıyor
gelde işin içinden çık
https://i.hizliresim.com/XMgjAj.png
t artı 2
hem citi satmış hem doçe
Patron da onda alıma başlamış dayı baktı mallar uçuşuyor bari çok çok alsın Allah'ın beceriksizi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunların hiçbiri yabancı yatırımcı değil dayım.. aynı hareketleri 1,70 lerdeyken de yapıyordu.. takaslarda yabancı alımı var şeklinde göstererek ky malı iteledi.. ben de dahil.. kar da çok yüksek ve yabancı yatırımcı ilgisi var imajıyla iyi mal iteledi herkese.. hiç bir yabancı fon, böyle haremağası kılıklı adamların hissesini almaz zaten.. gelin de kendileri güvey de..
Hans a bu konuda bende katılıyorum bence dayı sende buna katılıyorsundur. yabancinin böyle riskli bi kağıda gireceğini düşünmüyorum.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Dışardan daha rahat götürüyorlar. Daha fazla katakulli yapıyorlar.
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
ama genelkurulda ben adreslerine kadar baktım hazırun cetvelinde yabancılardı onlar şimdiyi bilemem
Dayı bugün girdim ama portföyünün 10 da 1i kadar. Onun daha zamanı var. Orda bambaşka şeyler bekliyorum. Futbolda kâr filan hikaye külliyen zarar eden şirketler risk satın aldım
Portfoyunun değil portföyümün olacaktı yanlış anlaşılmasın önceki yorumum.
özelden bana sorduğun hisseleri sakın alma dedim alsaydın batmıştın zaten :)
Dayı vallahi keşke kume düşse de ben zarar etsem :) dayı bence reysaş i da hafife alma 2020 nin hissesi olabilir. Orada çok farklı olaylar var. Ama şimdilik seni dinliyorum girmiyorum. Seninde bakınca güzelleşmiş dediğin zaman gelecek.
Yok dayı ikiside cok ama cok riskli kağıtlar burdan kimse cesaret edemez. Bizdeki cahil cesareti.
gerçi batık şirketler daha iyi pirim yapıyor bızim borsamızda batık derken spor hıssesindenn bahsettim öbürü defter değerinin 5 te bırınden işlem görüyor
neyse yarın zorlu bigün bizi bekliyor hakkımızda hayırlısı
günaydın arkadaşlar bütün dünya yeşillere bürünmüş
bakalım bugün bizi hangi oyunlar bekliyor
Günaydın hedefe yürüyenler. Bugün günlerden Salı. Bol kazançlar.
https://www.youtube.com/watch?v=8b1XHH5VJRE
Yabancı meselesi: yabancı gerçek bile olsa, geldiğinde ne faydası oldu ki, çıktığında zararı olsun diye bakarım.
Yabancı takası bedelli sonra ciddi arttı ama bir faydası olmadı. Eee, salla gitsin o zaman...
Bu kağıda giren gerçek yabancı ise pişmandır, byıklı ise,,,, salla gitsin o zaman...
Günaydın sayın hedef ailesi.bol kazançlar
Bugün bi tavan yapsa ne güzel olur.ytd
Bakalım geri alım haberi gelcekmi? Kedicik nerdesin?
çok aldılar ya dayım satıyorlar hemen vicadn yoksunları.
Mantıken satış yapmak için yükseltmeleri gerekmiyor mu?ucuzdan gitmesin patronun malları. Ytd
sayın cırolıx i bide arkasından bi baktırsam başka bişey istemem :kahkah:
düşersede ben dediydim der :kahkah:
Dibini biliyoruz da tepesi neresi,bunu görmek için zamanı var,kısada yukarı sert zor,patinaja devam...