Sayfa 180/976 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    Konya ovası obruklarıyla meşhurdur, dikkat edin altınızdaki toprak göçmesin, sayın kelle koltuk turizm şirketi sahipleri.
    Ağa umarım Mart'ta sizi güldürür.
    Benim ise acelem yok, 2019 sonu hedefimi zaten paylaşmıştım.
    Şu herife ağa falan deyip durmayın rica edeceğim arkadaşlar.. olsa olsa bundan burulmuş haremağası olur.. taktiği belli bit yavrusunun.. 31/03 döneminde yine 15-20 milyonluk fiktif kar gösterecek..sabah hisseyi %19 civarı yukarıdan açıp yeni gelen keklere mal yedirip yıl sonuna kadar taşıtmak.. yıl sonunda ise karı birşekilde iç etmek

2. Bir laf var "tay si'l'kildigi çayırı özlermiş" burası konya ovası çayırı.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

3. Karanlıkta birşeyler olmuş ama ekranda yoktum anlayamadım. Ne oldu orada ?

4. Cehennemin dibi olmuş inşallah bu şirket adeseden bile kötü

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

6. Gömlekçisi,kıravatçısı,üçkağıtçısı,gazcısı maşallah hepsi burada konuşlanmış...

7.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Gömlekçisi,kıravatçısı,üçkağıtçısı,gazcısı maşallah hepsi burada konuşlanmış...

hımmm bari kimler olduğunuda yazda bizde öğrenelim buraya yazı yazan 10 kişi herkes ne olduğunu bilsin

8. Marbas 118k acikci bakalim virman mi yapacak yoksa kendi mi alacak? Virman ı nereden yapacak.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

Sayfa 180/976 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •