Originally Posted by bdayým cuma akþamý son gün bilançolarda 9 aylýk 27 milyondu 12 aylýk 15 cývarý gelir tahminen 30 üstü olmasýný ve özsermayeninde 120-130 civarýna çýkmasýný istiyorum. Ýzleyelim.
Originally Posted by Yamuk Prenses 30 üstü olmasýný ve özsermayeninde 120-130 civarýna çýkmasýný istiyorum. Ýzleyelim. sen yapma bari prenses borsayý bilen biri zannediyordum seni özsermayesi artacak bunda þüphe yok ama karý düþecek þuan özsermayesi 97 milyon bilançodan sonra 115 ila 120 arasý olur
Originally Posted by bdayým sen yapma bari prenses borsayý bilen biri zannediyordum seni özsermayesi artacak bunda þüphe yok ama karý düþecek þuan özsermayesi 97 milyon bilançodan sonra 115 ila 120 arasý olur Bekliyorum demedim ki. Ýstiyorum dedim. Çok isteyince olur...
Originally Posted by komutan logar Dayý ilk çeyrek ne gelir eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr. doðmamýþa don biç diyorsun dur bakalým hele 3 cü ay bitmeden birþey söylenemez
Originally Posted by Yamuk Prenses Bekliyorum demedim ki. Ýstiyorum dedim. Çok isteyince olur... hahaha bende çok þey istiyorum ama olmuyor 40 kere isteyince olurmuþ 39
Originally Posted by bdayým doðmamýþa don biç diyorsun dur bakalým hele 3 cü ay bitmeden birþey söylenemez Dayý sen large biç olmadý 2 inci bilançoda giyer eðer bir adam uðrunda çalýþmadýðý bir liraya sahipse, baþka bir adam hiç almadýðý para için çalýþmýþtýr.
Originally Posted by bdayým hahaha bende çok þey istiyorum ama olmuyor 40 kere isteyince olurmuþ 39 Bizim patronu bir düþünelim. Sen daha iyi tanýrsýn... Bu adam parayý deðerlendirmeyi biliyor mu sence ?
Originally Posted by bdayým sen yapma bari prenses borsayý bilen biri zannediyordum seni özsermayesi artacak bunda þüphe yok ama karý düþecek þuan özsermayesi 97 milyon bilançodan sonra 115 ila 120 arasý olur hesabim tutarsa eðer defter deðeri 1.90 civarý olur 120.000.000 : 64.000 = 1.90
Forum Rules
Yer Ýmleri