Adam demek ki işini hissettirmeden yapıyor. Hani, sineği s.kerler belini incitmezler misali. İşini yapıyor, istediğini elde ediyor ama hiç hissettirmiyor kime nasıl yaptığını :-) . Melih bey, isminizin sonundaki 55, Samsun ile alakalı değil umarım .
Printable View
ne olmasını bekliyordunuz da olmadı? daha 10 günlük seans önce bu kağıt 1.30 değil miydi?
3 gün önce 3.20 leri aştı mı? düştü battı kaçın dediğiniz şu anda bile %100 karda değil mi?
günlük işlem hacmi nerdeyse kağıdın piyasadaki miktarını geçti mi?
yahu durun da bir nefes alsın karını zararını kontrol etsin ne yapacağına karar versin. kimbilir kaç şirketten kaç hesap üzerinden bu operasyonu yürütüyorlar.
siz olsanız böyle yapmaz mıydınız.?
Arkadaşlar umarım kazancınız olur. Bu hisse teknik olarak 3 kere gider gibi duruyor. Mutlaka bir beklenti var gibi. Buralardan tekrar kendisi alıyor diye düşünüyorum. Yıkarsa verdi buralarda hisse sayısını çoğaltıp devam eder gibi . En kötü ihtimalle uzun vadede bu hisse 3 şeyi geçer. Paraya yakın zamanda ihtiyacı olan iyi düşünerek girsin
Yatırım Tavsiyesi değildir
Düzeltiyorum .
Arkadaşlar umarım kazancınız olur. Bu hisse teknik olarak 3 lere gider gibi duruyor. Mutlaka bir beklenti var gibi. Buralardan tekrar kendisi alıyor diye düşünüyorum. Yukarda iyi fiyatlardan verdi buralarda hisse sayısını çoğaltıp devam eder gibi . En kötü ihtimalle uzun vadede bu hisse 3 şeyi geçer. Paraya yakın zamanda ihtiyacı olan iyi düşünerek girsin
Yatırım Tavsiyesi değildir[/QUOTE]
yok ben de Samsunlu değilim. Adanalıyıg. Senin rumuz sonunda 55'i görünce aklıma Samsun geldi. Bu Galip de Samsunluymuş galiba. Neyse.... bu arada ben rahatım, ama tavsiyen için teşekkürler. Elimde hisse yok, o halde neden burada olduğumu sorabilirsin. Bir V çizerse tepkiyi yakalamak istiyorum. Ya da Ocak 2015 ile bugün arasında olup biten bir ÇAnak ve şu anlar da bir Çanak kulbu olabilir mi diye ona bakıyorum.
Bu arada doğru, dürüst iş yapmak hayatın her yerinde olmalı, daim olmalı. Doğru, dürüst işleri sadece cami,dergah 'a bırakırsak dışarısı b.k kokar ve hepimiz de o havayı solumak zorunda kalırız.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şu durumda sanırım zarar eden yoktur.Gideceği kadar gitti.Yükselirken alım fırsatı da veriyordu.Bir kağıt hep yükselmez
GT-I8200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
soru şu elinizde ortalama 2.20 maliyetli 3 milyon lot mal var etrafınızda açıkçı sırtlanlar tepenizde spk ne yaparsınız ?
verilmiş sadakamız varmış. dün dalacaktım 2.7x lerden en az 5000 lot kadar. düşününce zarardan kar bu olsa gerek Galip ağaya açıktan 1500 gayme harçlık verecektik yok yere.
kalanlara Allah sabır versin burdan nerelere gider kim bilir. başladığı yer olan 1.3x lara dönderse balıklama dalarız.
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
kalabalığa bakılırsa çok ky canını şimdiden yakmışa benziyor. :notr::thumbdown:
Bu başlığı şu anda 62 kişi okumaktadır. (14 üye ve 48 ziyaretçi)
ist2011, Cak76, colddanger, ERCAN42, fener1907, Günlükcü, kaancan60, mecitt, mithrandir, poyrazz42, seruvenci, speksavar06, süperman34, ugurozgur09
Arkadaşlar YKGYO nun GALİP AĞA dışında başka bi projesi var mı ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:-) He he... SPK varmış, hem de tepenizde. Yahu bırak SPK'nın tamamını, SPK'nı ''S'' si işini adam akıllı yapsa zaten Türkiyede borsa bu halde olmaz, uluslararası yatırımcıların yatırımda bulunduğu bir yer olurdu. Elin RUS'u da, Arabı da, İranlısı da parasını getirirdi. AÇıkçı konusuna gelirsek, hangi açıkcıları söylüyorsun ? Ortada açıkcı mı var. Galibin elinde geriye kalan lotların maliyeti 1 liranın çok altındadır. Öyle 2,20 filan değil. Adam tabii, yedire yedire iteliyor. İstese tamamını basar geçer. YTD.
Şelale yapsa satamazdı adamlar işi biliyor
takas varmı....
3-5 kademe için nerede girsek diye bakıyoruz adrenalin bitmez bu hissede hemen diye düşünüyorum
Çıkış öncesi 2,30 larda girmiştim verdiğim dakikada 40-50 uçup gitmişti bakalım 2,30 altına bugün yarın sarkacakmı
Ben şahsen Galip çıkmadan girmem. Bir kere önce takalardan onu teyit edelim. Ondan sonrasına bakarız. Galip'in elinde hisse varken girmek adamın neredeyse sıfır maliyetli hisselerini pervasızca her fiyattan satabilme riskini satın almak demektir. Bana uymaz, Galip'in elindekiler bitsin ondan sonra tepki verip vermeyeceğine bakarız. Yatırım tavsiyesi değildir.
22 şer alan Edirneli arkadaşa selam olsun!)
1 adamın ört. Maliyeti (tüm işlem yaptığı kurumlar dahil) burdan aşağıdadır.
2.. galip bu alıcıya sever ve verir geçer kendi hesabina bakar.
3...birisine baskını kuruluyor zannetmiyorum
4... şelale yapsa kime satacak.. burdan döner havası ile millete ört düşürme fırsatı havası ile bi guzel satar
5.. para kazanmak istiyosaniz galip ten uzak durun veya paranızı %20 ile oynayın ört düşürmeye çalışmayın
6... zarardamiyim zaradayim..
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşıldı, Galip elindeki son hisseleri taban yaptırarak satmaya kararlı gibi. YTD.
%25 zararla çıktım. Almakla hata etmiştim zaten. Allah size sabır versin ben bu kadar dayanabildim.
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sayfada 72 kişi var görünüyor. öyle ya da böyle 5-10 bin lot alım yapmış olsalar büyük bir yekün eder.
İster Galip ister başka spek bu 72 kişiyi zengin etmek gibi bir niyeti olamaz tam tersine çarpma niyeti var.
peki nasıl çarpacak?
Valla taktik aynı, ama demek ki işe yarıyor. Alta baraj kur, bak yıkılmasına izin vermiyor görüntüsü ver. Üstten gelene gidene ver. Bugün bu durumu ilk kez görenler varsa yemesin diye yazmadan edemedim. 3 gün önce 2.80lerde 3 alış basamağından 3 milyondan fazla lot vardı, biranda sildiler haberiniz olsun yeni gelenler. Yatırım tavsiyesi değildir.
Benim bildiğim galip ağa bu kağıdı buralarda brakmaz..
5 aşağı 2 yukarı takdiği
GT-I8200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alan kım arkadaşlar...2.30 dan
2.29 daki metro 2.30dan veren ise iş yatırım bence Galip mal yediriyor
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro emirleri silip kendi koydu 2.29 a
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dakikalık grafiğe bakarsanız 2.38 e kadar GAP bırakmıştı. Doldurup aşağı çaktılar. Mal yedirmeye devam...
Riva arasizi buharmı oldu gs nin arsasının fiyatı belliyken bu kadar düşecek ne var !? adilikten başka bişey değil
katılıyorum. burdan girmeyin ky sakın yem olmayın galibe. bırakın ya çıksın öyle alın, yada bırakın getirsin başladığı yere 1.3x lara & daha aşağılara öyle girin. bu arada şirketin de kendi galipden geri durmuyor hani. zamanında RIVA da 255 dönüm yeri bedava denevilecek 60+ milyon TL + KDV ye satmışlar... ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Herif lazım tahtaya... istese tavana götürür.