Sayfa 182/460 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1.  Alıntı Originally Posted by melih55 Yazıyı Oku
    entelekia kardeş burası dergah da değil camı de değil.
    burası borsa burda kural kim kime (k. ) satarsa.
    ben samsunlu değilim ama anlaşılan sen samsunlusun sakin ol...
    yok ben de Samsunlu değilim. Adanalıyıg. Senin rumuz sonunda 55'i görünce aklıma Samsun geldi. Bu Galip de Samsunluymuş galiba. Neyse.... bu arada ben rahatım, ama tavsiyen için teşekkürler. Elimde hisse yok, o halde neden burada olduğumu sorabilirsin. Bir V çizerse tepkiyi yakalamak istiyorum. Ya da Ocak 2015 ile bugün arasında olup biten bir ÇAnak ve şu anlar da bir Çanak kulbu olabilir mi diye ona bakıyorum.
    Bu arada doğru, dürüst iş yapmak hayatın her yerinde olmalı, daim olmalı. Doğru, dürüst işleri sadece cami,dergah 'a bırakırsak dışarısı b.k kokar ve hepimiz de o havayı solumak zorunda kalırız.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. Şu durumda sanırım zarar eden yoktur.Gideceği kadar gitti.Yükselirken alım fırsatı da veriyordu.Bir kağıt hep yükselmez

GT-I8200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. soru şu elinizde ortalama 2.20 maliyetli 3 milyon lot mal var etrafınızda açıkçı sırtlanlar tepenizde spk ne yaparsınız ?

4. verilmiş sadakamız varmış. dün dalacaktım 2.7x lerden en az 5000 lot kadar. düşününce zarardan kar bu olsa gerek Galip ağaya açıktan 1500 gayme harçlık verecektik yok yere.

kalanlara Allah sabır versin burdan nerelere gider kim bilir. başladığı yer olan 1.3x lara dönderse balıklama dalarız.

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

5. kalabalığa bakılırsa çok ky canını şimdiden yakmışa benziyor.

Bu başlığı şu anda 62 kişi okumaktadır. (14 üye ve 48 ziyaretçi)
    ist2011, Cak76, colddanger, ERCAN42, fener1907, Günlükcü, kaancan60, mecitt, mithrandir, poyrazz42, seruvenci, speksavar06, süperman34, ugurozgur09

6. Arkadaşlar YKGYO nun GALİP AĞA dışında başka bi projesi var mı ?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    soru şu elinizde ortalama 2.20 maliyetli 3 milyon lot mal var etrafınızda açıkçı sırtlanlar tepenizde spk ne yaparsınız ?
    :-) He he... SPK varmış, hem de tepenizde. Yahu bırak SPK'nın tamamını, SPK'nı ''S'' si işini adam akıllı yapsa zaten Türkiyede borsa bu halde olmaz, uluslararası yatırımcıların yatırımda bulunduğu bir yer olurdu. Elin RUS'u da, Arabı da, İranlısı da parasını getirirdi. AÇıkçı konusuna gelirsek, hangi açıkcıları söylüyorsun ? Ortada açıkcı mı var. Galibin elinde geriye kalan lotların maliyeti 1 liranın çok altındadır. Öyle 2,20 filan değil. Adam tabii, yedire yedire iteliyor. İstese tamamını basar geçer. YTD.

8. Şelale yapsa satamazdı adamlar işi biliyor

Sayfa 182/460 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •