Mynet yorumlar da hisse başına 7.35 deniliyor. Nerden kaynak acaba? Çağrı fiyatı mı olacak ki…
Printable View
Mynet yorumlar da hisse başına 7.35 deniliyor. Nerden kaynak acaba? Çağrı fiyatı mı olacak ki…
Böyle bir haber sızar mı sizce. Bence sızmaz. Bahsi geçen site de yaptırım biraz sıkıntılı olduğu için, hatta hiç olmadığı için,herkes işine geldiği gibi yazıyor. Bence onu yazan şahıs mal vermek için yapıyor. Şunu da söyleyeyim o fiyat olmasını ben de isterim. O seviyelerden olursa anlaşma, bekleyene fiyatı en az bir katı daha olur. Ytd.
bugün son 3 günde 3.sefer devrev kestirdi cuma günü heba ettiği gibi bugünüde heba etti diyebiliiriz devre kesmelerde.
takaslara baktım arkadaşlar dün alıcı olan hiç bir kurum bugün satış yapmamış sıkı sıkı tutmuşlar mallarını ( sadece iş yatırım 44 bin satmış oda devede kulak dün aldığı 774 bin lotun yanında )
dün ciddi satıcı olan garanti bugün 337 bin almış
yapı kredi 501 bin almış
halk yatırım 229 bin almış
vakıf yatırım 175 bin almış
dün satış yapanlar yine satıcı bugün arkadaşlar, tahminimce yarın daha güzel olacak gibi ytd
Bana cahil diyenler bakın dün ne dedim 4.80 civarı ve salınım zira kredili alım yasağı tahtayı mahveder artı garanti alımı ve doğuş aklıma geliyor hala ben cahilim ya😉
X
Eğitimci kardes yarin tavan yapar mi yoksa taban mi diyon kactan satalım üstteki arkadaş cook iyi diyor yarin ak koyun kara koyun çıkar ortaya herkes bir sey diyor gerel forumu çok guzell bir gün m eselav çıkıyor düşünce kayboluyor bir bakiyon tavancilar halaycilar bir bakiyon küfürler aglamalar burasında orasi gibi olacak galiba ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış olmuş haber haftaya diye herkes. Mynet investing twttr forumlarında Söylentileri artmaya başladı bu da korkuttu beni. En ciddi forum burası. Umarım gerçekten satılır. Gercekten kağıt son günlerde hacimli. Satılması için dua ediyorum. Bi kere de bana yarasın borsa kazançlı bi hikayem olsun. Bugune kadar hep kaybedip fırsatları kaçırdık ne hisseler uçtu. Gerçi buna da baya geç girdik ama satılırsa yine gideri olur. İnşallah satılır.
Net te bir haber yok sadece sitenin bir üyesi 735 yazmış bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akilli çıkaramamış belkide kendisi de inanmıştır ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam spek lik hava asparagas haberler çok iyi mal giydirebilir.
Banada cuma günü ciddi duyum geldi 3.52 den alabildim, tutacakken baktım iyi kar yapmışım 4.60-4,64 arasında verdim. yarını kimse bilemez. yarın ters bir haber verir 3 e kadar korkutur toplar sonra anlaştık der bilemezsin. borsada kaybetmeyin yeter her zaman kazanırsınız. %50 kaybederseniz yerine koymak için %100 yapmanız gerekir unutmayın.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Silkleme ve alış yönlü bir trend var
Söylentileri son günlerdeki hacimler ve alımlar destekliyor sanki. Söylenti üzerinden spekülasyon ve manipülasyon olsa herhalde bu kadar hacim olmazdı. Örnek bantaş.
Bilemeyiz tabi. Resmi bi açıklama yok. Ama yalan olsa söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır derlerdi. Umarım yanıltmaz.
Acemiliğime rağmen KV en ucuz alış ve en yukarıdan satışı herhalde ben yapmışım. 3.23 alış 4.74 satışla. Umarım herkesin şansı yaver gider..
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın eşleşme 4.55
Eşleşme 4.58 oldu
4.59 oldu....
4.60 açar artık
arkadaşlar adamlar size göstere göstere koklatmazlar şu an ayran gibi çalkalayacaklardır ama ben şirket satımının ne zaman olduğuna dair belirtinin bilançodan sonra belli olacağına inanaıyorum her şey bilançoda netleşir o yüzden şu an her şey farazi kar zarar iyi hesaplayın 10 da olur 3 de ben tekniğe göre 4.80 ve salınım dedim garanti iş ve yancısı yatırım takası benim için önemli hayırlı kazançlar olsun burda yazan çakal çok olur aman dikkatli olun olumlu ya da olumsuz yöndende ytd
Hisse hareketli forum sessiz. Ky kalmadı mı yoksa?
öğleden sonra yukarı doğru bir hareket olur mu acaba
grafik analizi yapan arkadaşların yorumlaması için yazdım
valla zıpladık hayırlısı ****
Bugün sevgililer günü :)
Asansor gibi inip cikiyor aksam yine sifira yakin kapatir gibi Inşallah yanilirim😕😕😕
Bir arkadaşın dediği gibi kısa zaman içerisinde 3-4 kez kesiciye yakalandı, ortada bişey yok gibi.
Eksi kapatmazsak iyidir😢😢😢
Endeks %-1 burda tutunsa oda iyi
Madem bu kadar geri gevşedi 4.5 deki boşluğu da alıverseydi. Ytd.
valla haber falan varsa bosluk falan dinlemez veya bu seviyelere gelmişken bir daha dönüp 4.50 de dediğiniz boşluk kapamaz diye düşünüyorum,
ayrıca madem tavan olurmu bilemem ama çünkü süre bitti, devre kesici yer ise zaten olamaz diye biliyorum, 17.30 civarı yapsa bu hareketi süper olurdu.
Bugün bilanço gelir herhalde gelir mi ?
Nerde felaket tellalları güzel günler yeni başlıyor.
ytd.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gaza gelmeyin.....
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?
Gol olur...
Daha kaça kadar gidecek çok merak ediyorum. Yavaş yavaş korkuta korkuta yukseliyor. Bi garip. Satarlar ise büyük başarı olur. En iyisi hiç takip etmemek.