Sayfa 181/735 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Mynet yorumlar da hisse başına 7.35 deniliyor. Nerden kaynak acaba? Çağrı fiyatı mı olacak ki…

Alıntı Originally Posted by DRJEKYLL Yazıyı Oku
    7.35 den anlaşmışlar bize de aç gözlülük yapmayıp 9 dan vermek kalıyor....
    Aslısız haberleri, fiyatları sunmak doğru değil arkadaşlar. Biri şikayet etse başınız belaya girebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    Mynet yorumlar da hisse başına 7.35 deniliyor. Nerden kaynak acaba? Çağrı fiyatı mı olacak ki…
    Böyle bir haber sızar mı sizce. Bence sızmaz. Bahsi geçen site de yaptırım biraz sıkıntılı olduğu için, hatta hiç olmadığı için,herkes işine geldiği gibi yazıyor. Bence onu yazan şahıs mal vermek için yapıyor. Şunu da söyleyeyim o fiyat olmasını ben de isterim. O seviyelerden olursa anlaşma, bekleyene fiyatı en az bir katı daha olur. Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by DRJEKYLL Yazıyı Oku
    7.35 den anlaşmışlar bize de aç gözlülük yapmayıp 9 dan vermek kalıyor....
    Arkadaşım senin dediğin gibi olsa bugün direkt tavan olurdu dışarıya zırnık koklatmadan ucardı burada millete gaz vermeyin..

5. bugün son 3 günde 3.sefer devrev kestirdi cuma günü heba ettiği gibi bugünüde heba etti diyebiliiriz devre kesmelerde.

takaslara baktım arkadaşlar dün alıcı olan hiç bir kurum bugün satış yapmamış sıkı sıkı tutmuşlar mallarını ( sadece iş yatırım 44 bin satmış oda devede kulak dün aldığı 774 bin lotun yanında )

dün ciddi satıcı olan garanti bugün 337 bin almış
    yapı kredi 501 bin almış
    halk yatırım 229 bin almış
    vakıf yatırım 175 bin almış

dün satış yapanlar yine satıcı bugün arkadaşlar, tahminimce yarın daha güzel olacak gibi ytd

6. Bana cahil diyenler bakın dün ne dedim 4.80 civarı ve salınım zira kredili alım yasağı tahtayı mahveder artı garanti alımı ve doğuş aklıma geliyor hala ben cahilim ya😉

7. X
     Alıntı Originally Posted by eğitimci Yazıyı Oku
    Bana cahil diyenler bakın dün ne dedim 4.80 civarı ve salınım zira kredili alım yasağı tahtayı mahveder artı garanti alımı ve doğuş aklıma geliyor hala ben cahilim ya😉
    Eğitimci kardes yarin tavan yapar mi yoksa taban mi diyon kactan satalım üstteki arkadaş cook iyi diyor yarin ak koyun kara koyun çıkar ortaya herkes bir sey diyor gerel forumu çok guzell bir gün m eselav çıkıyor düşünce kayboluyor bir bakiyon tavancilar halaycilar bir bakiyon küfürler aglamalar burasında orasi gibi olacak galiba ytd

SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Satış olmuş haber haftaya diye herkes. Mynet investing twttr forumlarında Söylentileri artmaya başladı bu da korkuttu beni. En ciddi forum burası. Umarım gerçekten satılır. Gercekten kağıt son günlerde hacimli. Satılması için dua ediyorum. Bi kere de bana yarasın borsa kazançlı bi hikayem olsun. Bugune kadar hep kaybedip fırsatları kaçırdık ne hisseler uçtu. Gerçi buna da baya geç girdik ama satılırsa yine gideri olur. İnşallah satılır.

Sayfa 181/735 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •