Mynet yorumlar da hisse baþýna 7.35 deniliyor. Nerden kaynak acaba? Çaðrý fiyatý mý olacak ki…
Mynet yorumlar da hisse baþýna 7.35 deniliyor. Nerden kaynak acaba? Çaðrý fiyatý mý olacak ki…
Böyle bir haber sýzar mý sizce. Bence sýzmaz. Bahsi geçen site de yaptýrým biraz sýkýntýlý olduðu için, hatta hiç olmadýðý için,herkes iþine geldiði gibi yazýyor. Bence onu yazan þahýs mal vermek için yapýyor. Þunu da söyleyeyim o fiyat olmasýný ben de isterim. O seviyelerden olursa anlaþma, bekleyene fiyatý en az bir katý daha olur. Ytd.
bugün son 3 günde 3.sefer devrev kestirdi cuma günü heba ettiði gibi bugünüde heba etti diyebiliiriz devre kesmelerde.
takaslara baktým arkadaþlar dün alýcý olan hiç bir kurum bugün satýþ yapmamýþ sýký sýký tutmuþlar mallarýný ( sadece iþ yatýrým 44 bin satmýþ oda devede kulak dün aldýðý 774 bin lotun yanýnda )
dün ciddi satýcý olan garanti bugün 337 bin almýþ
yapý kredi 501 bin almýþ
halk yatýrým 229 bin almýþ
vakýf yatýrým 175 bin almýþ
dün satýþ yapanlar yine satýcý bugün arkadaþlar, tahminimce yarýn daha güzel olacak gibi ytd
Bana cahil diyenler bakýn dün ne dedim 4.80 civarý ve salýným zira kredili alým yasaðý tahtayý mahveder artý garanti alýmý ve doðuþ aklýma geliyor hala ben cahilim ya😉
X
Eðitimci kardes yarin tavan yapar mi yoksa taban mi diyon kactan satalým üstteki arkadaþ cook iyi diyor yarin ak koyun kara koyun çýkar ortaya herkes bir sey diyor gerel forumu çok guzell bir gün m eselav çýkýyor düþünce kayboluyor bir bakiyon tavancilar halaycilar bir bakiyon küfürler aglamalar burasýnda orasi gibi olacak galiba ytd
SM-J100FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satýþ olmuþ haber haftaya diye herkes. Mynet investing twttr forumlarýnda Söylentileri artmaya baþladý bu da korkuttu beni. En ciddi forum burasý. Umarým gerçekten satýlýr. Gercekten kaðýt son günlerde hacimli. Satýlmasý için dua ediyorum. Bi kere de bana yarasýn borsa kazançlý bi hikayem olsun. Bugune kadar hep kaybedip fýrsatlarý kaçýrdýk ne hisseler uçtu. Gerçi buna da baya geç girdik ama satýlýrsa yine gideri olur. Ýnþallah satýlýr.
Yer Ýmleri