Hisse başı 3.71 kear.bence güzel .
Printable View
Hisse başı 3.71 kear.bence güzel .
Ulan ulukentte 150 bin tl daireler izmirde
Bu okuzler 3 ayda 165 tl hasilat yapmis
Bu ne lan
3 aylık kârı 5.5 milyon artıda.33 milyon hak ediş var.Bakış açısı tâbi ki hissede olanlar beğenir, olmayanlar çakal gibi malı ucuza almak için kötüler.Maldakiler %11400 arttırmış kısmını ve Özkaynaklar kadar kârını ön plana alır.Çakal olanlar malı daha ucuza almak için zarar yaptı der.Ben malda değilim ve çakallık yaparak milletin malına ucuzdan almaya da çalışacak kadar vicdansız değilim.
Bugün tahtada bu kadar kişi yoktu.?nooluyoz..
Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (13 üye ve 42 ziyaretçi
Saçmalamayın. Yuhhh artık, daha ne olsun beeee. 148milyon TL kar, kim yapmış bu karı. Sektör de batan batana, Ali Ağaoğlu bile banka kıskacında, zor durumda, bir sürü proje var her yerde, İzmir de dahil, inşaat maliyetleri çok yükseldi, talep azaldı, her yerde daire çok.
Bugünkü pasta da olumlu, yarın salınabilir ama, toparlar kanaatindeyim.
Bende ihlgm de var, 9-aylık bilançosu daha berbat geldi, sadece 155bin TL kar, herkes olumlu buluyor, tavan bekleyenler bile var yarın için. Koskoca thyao 1milyar dolara yakın kar açıkladı, kağıt düştü.
Yahu mantıklı düşünün, kağıtın şu anki temettüsü en az 3 TL.
Bu kağıda bulaşmayan adam kalmadı ki,izlenmesi gayet doğal.Milleti korkutarak hisseyi zirveden %30 indirmiş.Gyo lar revaçta.Bu hissede çok geride kaldı, walla ne yalan söyleyeyim ben kârın çok kötü geleceğini düşünmüştüm, çünkü kâğıt çok aşağıya inmişti, korktum alamadım.
Bakin 2017-6 da sirket yillik kar tahminini 270 milyon diye yapmisti
3. Ceyrek eksi 18milyon kar geldi
Simdi sirketin kendi tahmini tutturmask icin son ceyret 130-140 milyon daha kar yapmasi lazim
Yani 9 ayda yaptigini 3 ayda yapacak?
Benim sirkete biraz inancim kirildi
Bir zamanlar egeen i 28 al 30 sat yapiyorduk.uzun dusunemedik günlük baktik olaylara sonra bir topukladi ne oluyor cok pahali dedik ve hicbir zamanda almadik sonradan.borsa boyle bir yer.bir arkadas güzel yorumlamış elinde mal olan pozitif bakar olmayan negatif bakar diye.ben objektif bakiyorum ve realist bir insanim marti ve megap tasiyorum asagilar benim icin fırsat olur boyle bir hissede tam al yat hissesi.isteyen alsin isteyen satsin.ama kimse yatirim tavsiyesi olarak algilamasin.y.t.d
Trgyo,akmgy ve yygyo bunlar her yıl temettü veriyor,ara sırada bedelsiz verirler.Dandik Gyo lar var onlardan uzak durulmalı Avgyo,mrgyo,pegyo,idgyo, nugyo hatta ygyo bunlardan uzak durulmalı.En başarılı bulduğum GYO şirketi ozkgy ama o da değerini bulamıyor.
Muhasebe rakamlara yalan soyletme sanatidir.150 milyon dolara mal olan bir proje var
Sirketin cari degerl 90 milyon usd.
El insaf... 148milyon kar, üstüne artı 33milyon hakediş, Maaşallah thyao'ya yaklaşmış diyecem msgyo'ya.
ihlgm 9-aylık bilançosu sadece 155bin TL kar, geçen seneye göre hasılatı 3 mislinden fazla artmışda felan filan, herkes mutlu, tavan bekleyenler bile var yarın için.
Arkadaslar sermayesinin 4 kati kar var.Bu sermaye kar orani ile hisse fiyatina bakin diger sierketlere bakin.İdda oynayin bosverin borsayi
ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olaya büyük resimden bakın arkadaşlar...Kar açıklayan şirketimiz var,daha ne olsun,..ha kar da 6 ayliga göre düşüş olmuş..o kadarla ne olacak...sonuçta sermayesinin 4 katı karlı...yıl sonunu hedefleyin....YTD...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Temmuz,ağustos ayı,tam hatirlayamadim.1.85 e alıp,2 gün sonra 2.30 a sattığım yeşil 19 oldu.3,4 ay içinde...bunun neyi eksik...inatla ve hisselerimi çoğaltarak bekleyecegim...
Hayırlı cumalar...
Bu borsayı anlayan varsa beri gelsin. Şirket kar etmiş zarar yok hisse düşüşte. Bir de zarar açıklayıp tavan yapan ya da yükselenler var... Hayırlısı olsun......
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle devam ederlerse ellerindeki malı sittin sene satamazlar!
Satan olursada üstüne eklerler..
Planları var ama ne?
Bence anahtar kelime sabır
Bütün hafta tüm gün düşen düzenli düşen bir kağıt.hiç mal almayıp tam açığa satmalık.süpriz yok nasıl olsa.
Kısa vadecilerin hepsi panikte, bundan aylar önce yazmıştım arkas grubuna güveniyorum diye.
Ben esas bugün tavan yapsa kıllanırdım.Şu 1-2 haftalıkçılar bir dökülsün sonra bakıcaz duruma.
Sakin olmakta fayda var.İyi günler herkese
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...671c7b8836.jpg
Kısa vadecı uzun vadeci olma degil konu
Yazık bunu hisse man, gültekşn denen adam herkese 10 ve 11 üzeri aldırdı
Cok zararı var insanların
Bilanco güzel değil
Kagıt sürekli düşüyor
Hadi biz 8-9 arası maaliyet yaptık
Kol keserız ne zaman istersekte
11 den alanlara uzuldum
Bekleyecez bakalım
Twitterdaki hisse man tarzı insanlara inanmayın
Bakıyorum sımdı adam hısse ile ilgili yorum yapmaktan bile kacınıyor
Bilanco gelmeden 3. Ceyrek 100 milyon küsürlerde diyordu kar
Ordan da mallandırdı milleti
Hepimizin beklentisi kar acıklamasıydı
Sonuc -20 milyon kar
Allah 11 ve üzeri maaliyetli olanlara sabır versin
Bu tip gerizekalılara ınanmayın
43 e 60bin yiğan!
Taban yaptirmazsan adisin!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c29f9691d3.jpg
Hiç tanımadığınız bir insan bugüne kadar size herhangi bir kağıt aldırabildi mi? Eğer bu şekilde kağıt alan insanlar varsa zaten bugün bu kağıtta olmazsa yarın başka bir kağıtta çarpılırlar.Bu konuyu geçiyorum.
Gelelim kağıdın durumuna, sonuçta spekülatif bir hisse olduğu ortada, riski de ona göre.2 günde %20 yaparken herkesin keyfi yerindeydi.Tam tersinde de bence kimse şikayet etmemeli.Büyük resime baktığınızda 2 ay önce 6 liraydı şimdi 8.5 tl. Yani aslında hisse kazandırmış.2 ay sonra bir daha konuşalım bakalım neler olacak.
Herkese iyi haftasonları...
ilk 6 ayda konutlarda satiş oldu. Önümüzdeki alti ayda konutun 1.5 kati miktarda olan ofislerin satilacagini ve ofislerin konuttan daha pahali oldugunu dusunursek fiyatın buralarda ne kadar süre kalacağı şüpheli. Çift hanelere yönelimin yakinda baslayacağını düşünüyorum. yatırım ciddi bir iştir.ytd.
borçluluk orani % 57 den 9 ayda % 16 ya geriledigi faaliyet raporunda belirtilmis. ayrica 10.000.000 tl büyüklükte vadeli mevduat bankada 3 er aylik faizde bekletiliyormuş. gecen sene bankada hic paralari yokmuş.
grafik koyabilecek arkadas var mi.teknik acidan gorsek iyi olur. haftalik grafikte kanal icinde hareket ediyor gibi.
Bu kadar acemi spek olamaz...
Vasat aklı yetersiz 30dan sopa gosterip 28 27 26 25 lerdeki alislarina mal bekliyor..
ALLAH akıl fikir versin
tahtanın hali icler acısı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...36d3ef4fed.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c900803935.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b7e5a3ba3b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8657da4215.jpg
Mistral alcam diye orda burda dolaştım %5 girdi, aldım yine girdi, ama şu an az acıyor...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi