Sayfa 181/539 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1. Hisse başı 3.71 kear.bence güzel .

2. Ulan ulukentte 150 bin tl daireler izmirde
    Bu okuzler 3 ayda 165 tl hasilat yapmis
    Bu ne lan

3. 3 aylık kârı 5.5 milyon artıda.33 milyon hak ediş var.Bakış açısı tâbi ki hissede olanlar beğenir, olmayanlar çakal gibi malı ucuza almak için kötüler.Maldakiler %11400 arttırmış kısmını ve Özkaynaklar kadar kârını ön plana alır.Çakal olanlar malı daha ucuza almak için zarar yaptı der.Ben malda değilim ve çakallık yaparak milletin malına ucuzdan almaya da çalışacak kadar vicdansız değilim.

4. Bugün tahtada bu kadar kişi yoktu.?nooluyoz..

Bu başlığı şu anda 55 kişi okumaktadır. (13 üye ve 42 ziyaretçi

5. Saçmalamayın. Yuhhh artık, daha ne olsun beeee. 148milyon TL kar, kim yapmış bu karı. Sektör de batan batana, Ali Ağaoğlu bile banka kıskacında, zor durumda, bir sürü proje var her yerde, İzmir de dahil, inşaat maliyetleri çok yükseldi, talep azaldı, her yerde daire çok.

Bugünkü pasta da olumlu, yarın salınabilir ama, toparlar kanaatindeyim.

Bende ihlgm de var, 9-aylık bilançosu daha berbat geldi, sadece 155bin TL kar, herkes olumlu buluyor, tavan bekleyenler bile var yarın için. Koskoca thyao 1milyar dolara yakın kar açıkladı, kağıt düştü.

Yahu mantıklı düşünün, kağıtın şu anki temettüsü en az 3 TL.

6. Bu kağıda bulaşmayan adam kalmadı ki,izlenmesi gayet doğal.Milleti korkutarak hisseyi zirveden %30 indirmiş.Gyo lar revaçta.Bu hissede çok geride kaldı, walla ne yalan söyleyeyim ben kârın çok kötü geleceğini düşünmüştüm, çünkü kâğıt çok aşağıya inmişti, korktum alamadım.

7. Bakin 2017-6 da sirket yillik kar tahminini 270 milyon diye yapmisti
    3. Ceyrek eksi 18milyon kar geldi
    Simdi sirketin kendi tahmini tutturmask icin son ceyret 130-140 milyon daha kar yapmasi lazim
    Yani 9 ayda yaptigini 3 ayda yapacak?
    Benim sirkete biraz inancim kirildi

8.  Alıntı Originally Posted by karadeniz1234 Yazıyı Oku
    Saçmalamayın. Yuhhh artık, daha ne olsun beeee. 148milyon TL kar, kim yapmış bu karı. Sektör de batan batana, Ali Ağaoğlu bile banka kıskacında, zor durumda, bir sürü proje var her yerde, İzmir de dahil, inşaat maliyetleri çok yükseldi, talep azaldı, her yerde daire çok.

Bugünkü pasta da olumlu, yarın salınabilir ama, toparlar kanaatindeyim.

Bende ihlgm de var, 9-aylık bilançosu daha berbat geldi, sadece 155bin TL kar, herkes olumlu buluyor, tavan bekleyenler bile var yarın için. Koskoca thyao 1milyar dolara yakın kar açıkladı, kağıt düştü.

Yahu mantıklı düşünün, kağıtın şu anki temettüsü en az 3 TL.
    Temettü ödemesi vergi dairesine bildirilen karlar üzerinden yapılır. Yani şirketin bugün açıkladığı kar rakamı dağıtılabilir kar rakamı değildir malesef. Hem nerde görülmüş şirketlerin elde ettiği bütün karı dağıttığı. Üstelik gyo şirketi.

Sayfa 181/539 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •