Dolar denen para onsun cikisina musade etmiyor
Bugun beklenen olupta dolar 5.65 lere sarksaydi pariteyle ons rekora kosardi
Printable View
Dolar denen para onsun cikisina musade etmiyor
Bugun beklenen olupta dolar 5.65 lere sarksaydi pariteyle ons rekora kosardi
Ben 2000 dedim yok o kadar da değil dedi.:) Şimdi 2 yle çarp diyor..:) Bugün öğleye doğru ben de giriş yaptım bakalım ayağım uğurlu mu göreceğiz.
Şimdi ben bugünkü fiyattan alacağım değil mi, yani 2000 cepte.:) Bak yoksa iptal ederim 500 K lık alışı Veyselciğim, ona göre bir kıyak yap artık.:)
Bari onsta yükselişe oynuyorlardı terse geldiler bist yükselişinden düzeltsinler :( 10 trilyonla bankaların yüzde 4-5 yaptığı bugün güzel pozisyon aldılarsa 1000 mk civarı gelebilir, geçen gün aracı kurumun müşterisi olupta görüşen kişiler vardı içeriyle haberlerini bekliyoruz
Bugün 900 yapması lazım ons yükseldiğinde vermeleri lazımdı öğlen.
1.4050 sallama tahmin
Mk felan anlamam ben direk fiyat xd sabah 1.39 du yüzde bir kusur yükselirse allah bereket versin.
Bugün Tacirler kozaa da 1.053 m lot satmış .Kozaa portföylerinde yoktu. Açığa satış yapmış olabilirler mi acaba yoksa Tacirlerdeki yatırımcının satışı mıdır? Aslında gün sonu veya ertesi gün sabahi bir önceki gun yaptigi işlemleri açıklaması sıkıntı olmayacaksa açıklama yapmaları güzel olurdu.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCD hesabı için kullanılan hisseler Ağustos ayı hisseleri, belki de o hisselerden elde hiçbiri kalmadı.
Ons pozisyonu da geçen haftanındı belki tamamen farklı bir pozisyon alındı.
Kısaca şunu demek istiyorum burda bazı hesaplar yapılmış ama o hesaplamalara dayanak alınan hisseler, pozisyonlar tamamen değişmiş olabilir.
Tamamen bilinmeyen bir içerikten bahsediyoruz.O yüzden o hesaplara çokta bel bağlamayın.
Benim tahminim bugün gayet güzel bir getiri verecek ama oran kısmını kimse bilemez.
Tüm TCDcilerin katılımını bekliyorum
https://www.strawpoll.me/18616292
TCD'ye GPG gibi (Twitter) bir güncelleme sistemi şart. Bu merakla biz çok fazla yaşamayız.
Üstadım baktık daha önceki raporlar elinde uzun zamandır bulundurduğu hisselerde var :) incelendi hepsi merak etmeyin sadece ay başından bu yana giren 10 milyonluk kısımla ne yaptıklarını bilmiyoruz :) Artik içerdende bilgi alıyoruz bu kadar kapsamlı çalışmalar sonucunda bir tahminde olsun:)
Super.okt varmi ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okt orani nedir acaba .ve nereden ogrenebiliriz.yormayalim fazla forumdaslari