Sayfa 184/1000 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Super bugun yine ekleme yaptim .bu getirinin bistin artmasiyla yuzde kac bir koelasyonu var sizce
    Bist yükselişinin %18-20'lik kısmından yararlanmış gibi gözüküyor. Düşüşte de mümkün olan en az kayıp için çalışıyor gibi.

2. TCD hesabı için kullanılan hisseler Ağustos ayı hisseleri, belki de o hisselerden elde hiçbiri kalmadı.
    Ons pozisyonu da geçen haftanındı belki tamamen farklı bir pozisyon alındı.

Kısaca şunu demek istiyorum burda bazı hesaplar yapılmış ama o hesaplamalara dayanak alınan hisseler, pozisyonlar tamamen değişmiş olabilir.

Tamamen bilinmeyen bir içerikten bahsediyoruz.O yüzden o hesaplara çokta bel bağlamayın.

Benim tahminim bugün gayet güzel bir getiri verecek ama oran kısmını kimse bilemez.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TCD hesabı için kullanılan hisseler Ağustos ayı hisseleri, belki de o hisselerden elde hiçbiri kalmadı.

Kısaca şunu demek istiyorum burda bazı hesaplar yapılmış ama o hesaplamalara dayanak alınan hisseler, pozisyonlar tamamen değişmiş olabilir.

Tamamen bilinmeyen bir içerikten bahsediyoruz.O yüzden o hesaplara çokta bel bağlamayın.

Benim tahminim bugün gayet güzel bir getiri verecek ama oran kısmını kimse bilemez.
    yani paylaşılan hisseler ağustos ayında alınan hisseler mi? Belki şu an hiç biri ellerinde yok bunu da ekim başında öğrenecez doğru mudur?

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TCD hesabı için kullanılan hisseler Ağustos ayı hisseleri, belki de o hisselerden elde hiçbiri kalmadı.

Sallıyoruz üstadım sizde sallayın bir oran

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku

Ikikereiki dort eder
    Dolar bugun boyle olmasa tcd yuzde 2.5 i kesin verirdi

6. Tüm TCDcilerin katılımını bekliyorum
    https://www.strawpoll.me/18616292

7.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    yani paylaşılan hisseler ağustos ayında alınan hisseler mi? Belki şu an hiç biri ellerinde yok bunu da ekim başında öğrenecez doğru mudur?
    Aynen öyle.
    Ay içinde ne yapıldığını bilmek mümkün değil.
    O rapor Ağustosun raporu.
    Zaten adı üzerinde değişken fon
    İçeriğini değiştirmez ortama uyum sağlamazsa ne anlamı kalır değişkenliğin.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    sallıyoruz üstadım sizde sallayın bir oran
    anl %17,5

Sayfa 184/1000 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •