bu hisenin spekler ceza alması ile ilgili....
Printable View
Mevcut sistemin yanında kapitalist sistem eski sovyet dönemi gibi kalır
Buradaki zulüm eşit gelir dağılımı veya yalnız adalet değil insanı terörize edip hak arayanı sindirmek.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer kanal İstanbul ile ilgili haberleri yalan çıkmaz ise bu çektiğimiz eziyet o iblisin gadasini alsın.Benim çok inancım yok ama,bu kadar baskıyı da başka bir akılla izah edemiyorum.ytd
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar iblis bizi duydu galiba.:)
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavandan 39 milyon alış mi bekliyor. Niyeti bozdu tüm kağıtları kafese aldircak herhalde... kağıtlar p.ç olmuştu iyice anasını s.kti.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanda kac lot var
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavan da 42 milyon var.
kuşlu da ihlas için bedelli söylentisi başlamış yorumlayacak arkadaş varmı.?
ayrıca bedelli için bile olsa nominal üstüne atması gerekli herhalde.
7 yıldır güya yatırım yapıp beklediğimiz bir şirketin bedellisin den medet ummak muco nun ayıbıdır
3günde ihevada 70 milyon lot satildi.belki o paralar ihlasa gelir kim bilir.
öfke ile kalkan zararla oturur derler ya sabah kalktım hisselerdeki anormallikler beni iyice bunalttığı için pes edip 0.61 krş'n satış verdim hatta o öfkeylede bayağı uzun bir yorum yaptım malümunuz üzere sonra gördümki satış 0.63 krş'tan gerçekleşmiş Allah Allah dedim bayram değil seyran değil müco bana niye yanağını uzattı işin aslını şimdi anlıyorum kaz gelecek yerden tavuğu esirgemezmiş yani anlayacağınız köşeye sıkıştırıp elmdekileri aldı güzelde bir tekme attı bana sahanın dışına çıkardı beni..Hayırlısı olsun sizler için yolunuz açık kazancınız bol olsun..Yine yaptın yapacağını be zalım..
Rabbim , karşımdakine benim için ne düşünüyorsa kat ve kat fazlasını versin , buğün çok ilginç hareket yaptı iblis ardı ardına tüm kademeleri bekletmeden tavana kadar aldılar şimdiye kadar hiç böyle bir hareket görmemiştim elbet bunun altından bir bit yeniği çıkar, Sağlkla ve sağlıcakla kalın
Beyaz elin siyah ele üstünlüğü yoktur ki böyle peşin hükümlü önyargılı bir beklentimiz dayatmamız düşüncemizde yoktur yeterki insan bulunduğu topraklarda ülkesine sahip çıksın yediği ekmeğe ihanet etmesin hain olmasın insan evladı olsun dini dili ırkı bize asla sıkıntı vermez o bizim kardeşimizdir kendisini candan yürekten kucaklarız bizler böyle gördük böyle bildik böyle terbiye aldık el aman diyene asla el kaldırmayız merhamet ederiz ona sevgimizle şefkatimizle şifa olmaya çalışırız..Benim amacım hakir görmek değildi sadece bir kelimenin anlamı ifadesi başkalarını ilgilendirirken özellikle o kişi tarafından neden kullanıldığıdırki aslında beni çok ilgilendirmiyordu sadece merak ettim işte samimiyetle sordum sonrasında ters tepki aldım olay büyüdü gitti üzücü boyutlara ulaştı tabiiki sonrada çok üzüldüm hatta kendime çok ama çok kızdım ister inanır istersen inanmazsın ama insanların üzülmelerin vesile olmayı asla istemem..Barışmak istersen dost elim hazırdır uzattım bile sıkabilirsin ve kucaklaşırız yok hayır istemez der geri çevirirsen canın sağ olun derim..İnsanız yanlış anlaşılmış yada anlatmış olabiliriz..
Bunu kaldırmasa iheva ya gömemezdi...
Yıl 2013 üzerinden 8 yıl geçer yıl 2020 isimler nickler farklı ihlaslar hep aynı ve bu böyle sürecek gibi :)
Herkes yanlış yapabilir önemli olan bunu anlayıp telafi etme erdemidir,Her yanlış , yada doğrudan insan bir tecrübe elde eder tabiıi değerlendirbilirse,Neyse çok can sıkıcı oldu ama geçti olay kapanmıştır , her kim olursa olsun bu iblise uzunca bir süre yatırım yapıp , amacına ulaşamayan kişilere üzülürüm , kader kismet demek lazım , aslında toprak kusar bunları içine almaz dışına atar ama malesef bizlerde bunların yatırımcısıyız ne yaparsın.
Buradaki saygı değer ortaklarımın nominal altında tek lot kaybetmesi bile beni derinden üzüyor
Bu tuzakları bol yolculuğumuzda gerek bilgi gerek psikolojik destek sağlıyarak emek veren ortaklarımın herbirini enaz nominalin üzerinde bir rakamda helâlleşmem nasip olur inşallah
Gerçekten yaprak dökümü bu yolculuğu yavan bırakıyor
Tek tesellimiz ise olan hayırlı oluyor
Adına tecrübe yada imtihan de iki durumda da bizim için hayırlar saklı ve iki durumda kazandırıyor.
Sayın Getto sana veya bir başkasını belirterek demedim ki. Nickler değişir derken yeni yatırımcılar gelir eskilerden gidenler olur anlamından dedim. Nick değişikliği ile ilgili olarak sadece belirli bir kesim var onlar gelir bir kaç ay burada kalır ve gider onları da herkes az çok biliyor zaten.
Beyler bayanlar... Acil duyurudur....
İhlas grubu kağıtları alacağınıza sigaraya başlayın hem de günde 3 paket için yine de ihlas grubunun size vereceği zarardan daha az hasar alırsınız...
Demedi demeyin...
şarapçı kardeş seninde sabrına helal olsun.. hiç unutmam 2013 yilında 77 kuruştan ihlas aldım hele öyle böyle değil milyon milyon zaten o zamanlar elinde ihlas olanlarda en az 300 bin 500 bin lot olurdu ögretmeni polisi muhendisi emeklisi memuru hiç farketmeden herkes zengin olacaz bedava hisse diye atlar dururdu. hele bir genel kurul olmaya görsün bu forumda o gün en az 300 kişi olurdu yani burdaki ky leri toplasan sırf o gün belki 80-100 milyon lot sahibi buraya toplaşırdık. neyse o zamandan bu zamana pek değişen bir şey olmamış ihlas orjinal hali ile kalmaya devam ettiği gibi dahada ucuz hale gelmiş. o yüzden şarapçı arkadaş güzel yazmış nickler değişiyor ama ihlas hep bildiğin ............. ihlas ( ben yazmayım herkes o noktaları kendi zihninden gectiği şekilde doldurur ) anlaşılan bu devran böyle gelmiş ihlâslar için hep böyle gidecek.... kalın sağlıcakla
güzel kardeşim neler diyorsun böyle günde 3 paket sigara alın falan... ne gereği var gir eczaneye al bir mücovit ( c vitamini 900 mg) hem virüsten korun hem ihlaslardan korun... ha ihlas ha korona ikiside virüs bunların
unutma mücovit.... 900 mg c vitamini......
-İHLAS HİSSELERİNE UZUN DÖNEMLİ YATIRIM YAPMAK PİŞMANLIKTIR?!...
-nasıl mı?
-hisseyi ilk olarak 6-7 yıl önce almıştım, o zamandan bugüne kadar ne kazandırdı?
-her yıla %10-20 arası enflasyon farkını koyduğumuz zaman resmen paramızı PULA çevirmiş???
-oysa ki; egeen hissesini almış olsaydım, bu mendebur hisseyi aldığım da egeen hissesi 58 tl iken şimdi 580 civarında ve üstelik her sene düzenli olarak temettü veriyor, Devlete vergisini, millete hakkını veriyor, Allah yolunu açık etsin.
-bu mendebur hissede 6-7 yıllık sürede, 0,20-0,73 giderken ve 0,30-0,95 e çıktığında alış satış yapandan başka kim kazanmış olabilir ki?
-TERA menkulden geçen sene 22 şubattan itibaren YÜZ milyonlarca lot alındığı halde(tam olarak 267.996.426 lot almış 22 şubattan bugüne kadar), bu hisse hala kuruşlarda geziniyorsa, nasıl bir domuzluk yaptıklarını farkında olmak lazım, aynı süre içersinde A1 kapital den -173.938.444 lot satılmış,
-6-7 yıllık süre içersinde 1,8 milyar dolarlık GOP, ipek yolu, kaya gazı, vs bir sürü yalan haber yaptılar
-bu mendebur hisse şimdi de BEDELLİ muhabbeti ile umarım bizi yine ALDATMAZ???
-gencin bir tanesi, evlerine giren hırsızı yakalayıp, yüksek sesle babasına seslenmiş,
-baba baba, hırsızı yakaladım,
-babası demiş ki, bırak gitsin,
-oğlu tekrar seslenmiş,
-baba baba, hırsızı bırakıyorum ama O BENİ BIRAKMIYOR
dostlar muhabbet güzel dönmüş fakat bugün ki ani hızlı ve tavana 60 mlyn yazmanın altından ne çıkar kimse yorumlamamış.klasik ihlas harektleri diyeceğim fakat 7 yıldır benzerini gördüysek te aynısını hiç görmedik.bedelli ihtimali için ne düşünürsünüz.?
Yakın zamanda gerel de aynı şeyi yaptılar bir iki tavan sonrası yalan taban umarım burdaki herkes kazanır uzun süredir bekleyen çok Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam bu konjonktürde nominalin üzerine atarsa algı bedelli gibi görülsede gerçek olan daha büyük bir projenin (gerçek/yalan) beklentisi içinde olduğunu gösterir
Dolayısıyla nominalin üzerinde ciddi oranda mal yiyeceğini ve bedelli katılımın olmayacağını bilerek bedelliye oynamasa gerek. ytd.
Arkadaşlar Mart ayındaki düşüşte açığa satış yasaklanmıştı..Şu anda serbest mi acaba? Yasak kaldırıldı mı?
teşekkürler arkadaşlar.sayın atik olur mu olmaz mı bilemem ama dediğiniz gibi nominal üstünde iyi izlemek lazım.yok her zaman ki hareketler ile git gel yapacaksa ekran kapatmaya devam.
Bir tavanla nasılda şenlenmiş ortalık, işte bu hissenin tılsımı bu, yine dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Haberi bile kendimiz uyduracağız.