Sayfa 179/908 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Sayın yönetim burada ki yatırımcıya enayi diyen vatandaşın yorumunu kaldırmıyorsunuz ama benim onun kendisini enayi olarak beyan ettiğini onayladığım evet sen enayisin dediğimi kaldırıyorsunuz. Çifte standart uygulanıyor buradaki yatırımcılara hakaret edene dokunmuyorsunuz benim yorumu siliyorsunuz.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

2. Hepsi taban olacak gibi ytd

3. Adamlar dunku cezanin acisini burdan cikariyo

Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Sayın yönetim burada ki yatırımcıya enayi diyen vatandaşın yorumunu kaldırmıyorsunuz ama benim onun kendisini enayi olarak beyan ettiğini onayladığım evet sen enayisin dediğimi kaldırıyorsunuz. Çifte standart uygulanıyor buradaki yatırımcılara hakaret edene dokunmuyorsunuz benim yorumu siliyorsunuz.
    Katılıyorum.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Başkent ben kimseye enayi demedimim lafın başkasına karşıysa pardon

6. Bu hisse bir türlü dikiş tutmuyor neden tutsak elimizde kalıyor yine gözünü aşağı dikti

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    " PARANIZ SAĞLIGINIZI BOZMASIN "
    Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değil, kişisel görüş niteliğindedir. Bu nedenle oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan hiç kimse sorumlu tutulamaz...

7. Sabırla beklemeye devammmmm. 148 milyon lotu küçük yatırımcı mı alıp sattı bugün! Hele bir tünelin ucu görünsün salgında o zaman görürüz kimse tutabiliyor mu hisseleri buralarda.

8. Bu iblis gerçekten parayı sadece borsadan kazanıyor,zira çalışanları için devletten yardıma muracaati bunun kanıtı.üreterek para kazanma gibi bir derdi yok çünkü bulmuş bizim gibi sabit fikirli insanları kanimizi emip duruyor.Her seferinde bir bahane yaratıyor iblis,yemin ederim bu adamın çete olduğunu devlet yetkilileri çok iyi biliyor ama neden buna müsaade ediyorlar anlamış değilim.Adamın hisselerin de son bir yılda kaç kez ceza geldi kaç kisiye yasak geldi ben unuttum sayısını.Simdi yine iki gün önceki çete elemanlarının olumsuzlugunu tüm hisselerine yansıtarak(güya olumsuz)tabana götürüyor.Maksat aradaki KY bin malına konmak ve bir aylık harçlığını çıkarmak.Bu adamın bu ülkeden kovulması ve mallarına el konulması gerekirken,el üstünde tutulması akil tutlmasiyla kardeş..herkese sabir diliyorum..

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 179/908 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •