beklediğiniz bir nokta var mı ? 130...120 gibi
Printable View
Arkadaşlar daha önce mutlaka sorulmuştur ama araştırdım bulamadım. Fon yönetim ücreti ( örneğin yıllık %1 olsun) yatırdığımız para üzerinden günlük olarak satış anında mı kesinti yapılıyor. Yani kısaca kesinti kardan değilde ana paradan diye tahmin ediyorum.
bende vardı bi ara 4000 tl ye 600 tl zarar vardi satmadım 6 a bekledim kar 200tl sattım o günden beri düşüyor zaten
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cuma alim girmiştim tte tcd dzt tua bu gun almış
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar olumsuz habere rağmen borsanın artı kapanış yapma trendine girmesi şasırtıcı
Amerika yüzde 1 artıda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rahatsiz olmuyorum ama yanlis bir seyi uydurup insanlari yanlis yonlendiriyorsun. Hisse yogun fonlar haric %10 stopaj kesilir.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gün sonu durum paylaşırmısınız.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok olumsuz haber gelmez ise bu hafta içinde yavaş yavaş yükseliş başlar gibi endekste.
YTD.
TCD'nin tedavüldeki pay sayısı bugün yaklaşık 8 milyon azalmış. Bugünkü pay sayısı 21 Ocaktaki pay sayısı ile aynı seviyeye gelmiş bulunuyor. Fondan çıkışın devamı gelecek mi yoksa tekrar giriş olacak mı fonun performansı belirleyici olacak sanırım.
Tte fonu XTKJS endeksine göre fiyatlanıyor. Bu endeksi investingden yada aşağıdaki linkten görebilirsiniz
https://borsa.doviz.com/endeksler/XTKJS
EIC için yeni fiyatımız: 0,019456
Son durum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...be64fe3e95.jpg
TTE 0,78
Zpc:%0.01 Tzt:%-0.09
TCD son zamanlarda o kadar kötü yönetiliyor ki böyle bir Para çıkışının olması hiçte şaşırtıcı değil
Aylık ve 3 aylıkta getirisi birçok hisse yoğunun gerisinde kaldı hatta FID bile aylık’ta TCD yi geçti durum o kadar fena
TCD nin % 10 stopaj dezavantajını da düşünecek olursak durumun vehameti ortada
Bazı arkadaşlar bugünkü yükselişle moral bulduk falan diyorlar ama bugün sayın Kartal’ın paylaştığı tablo TCD yatırımcılarının ne kazandığından! çok ne kaybettiklerini görmelerini açısından çok güzel bir örnek
Herkese bol kazançlar dilerim
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
EIB yeni fiyat 0,06123 artış 0,05%
ZPE 0,22%
GPG günü tahminen yüzde 0,13 değer artışı ile 1,3829 seviyesinde tamamlamış.
Artık GPG yi sadece pörtföy değişimlerinde PPF de geçireceğim bekleme süresi veya kararsız jalıp beklemeye geçtiğimde değerlendirmeyi düşünüyorum.
ZPC yeni fiyatımız: 1,853886
Ben de çok az bir miktar OPB düşünüyorum, ama içinde ne olduğunu net olarak yazmamalari yüzünden alamıyorum. :(
YFV Fonu Bugunku Fiyat = 0.018530
Guncel Fiyat = 0.018491
Fiyat Degisimi = -0.21 %