Originally Posted by burak1987 Tte 10.000 puanlık bir düzeltmeden sonra yönünü tekrar yukarı cevirdi. 4 saatlikte alım yaktı. Günlükte sat pozisyonunda. Sent from my iPhone using Tapatalk Burak üstadım bu bilgiyi nereden görüyorsunuz acaba?
Originally Posted by supremegod Burak üstadım bu bilgiyi nereden görüyorsunuz acaba? Kendim bakıyorum. Bir kaç indikatörüm var. Onları kullanıyorum. Tradingview dan TD sequential, stochastic, most ve pointshot gibi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Kendim bakıyorum. Bir kaç indikatörüm var. Onları kullanıyorum. Tradingview dan TD sequential, stochastic, most ve pointshot gibi. Sent from my iPhone using Tapatalk Üstadım onlar ne öyle, ben iyisimi sormamış olayım [emoji16]
Originally Posted by supremegod Burak üstadım bu bilgiyi nereden görüyorsunuz acaba? Tte fonu XTKJS endeksine göre fiyatlanıyor. Bu endeksi investingden yada aşağıdaki linkten görebilirsiniz https://borsa.doviz.com/endeksler/XTKJS Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules
Yer İmleri