konut tarafnda "u anda ev almak ne kadar mantkl" bir soru sordum buras yeri olmad iin vakt ve bilgisi olan bana cevap verebilir mi?
TPF Fon Katlma Belgesi (%)
03.02.2020=>3,22
04.02.2020=>12,59
TCD Fon Katlma Belgesi (%)
27.01.2020=>5,05
04.02.2020=>0,27
TCD'yi iyi yapan viop / trev tarafyd 15 gndr iyice samalamaya baladlar.
ben hisse bazl / ona endeksli fon istesem alternatif ok ve o konularda tcd'den u an iin daha iyiler , ben tcd'yi agresif ve bist100'n ok stnde getiri salad iin tercih etmitim ama u an bir duraklama dnemine girmi gibiler.
viop trev orann azalttklar iinde artk iyice soudum, bir sre defansif taklacaklar sanrm bende defansif fonlar hi sevmiyorum.
bende 1 hafta daha durup kcam byk ihtimal , bir sorun olmazsa 15'i gibi serbest fondaym![]()
klardan kaynakl hisse tarafn artm gibi gzkyor sadece. Hisse de sat T+2'de gerekletii iin klarn bedeli valrsz TCB satyla karland diye tahmin ediyorum. Son iki gnde fonun tedavldeki pay says 12 milyon azalm buda hisse ksmndan deil dier ksmlardan karlanarak denmi. klar devam ederse hisse ksm da azalmaya balayacaktr.
tacirlerin dn ykl miktarda trakya cam alm vard ve ciddi zarar yazd bugn gelen performans dklnn sebebide trakyada alan ykl miktardaki pozudur.
SM-J710FQ cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yer mleri