pztsi bi gorelim
güvenmiyorum hala
Yok batman o anlamda yazmadım. Ama piyasalar düşünce herkes kendi düşüncesni söylüyor. ayasofya konusu da dahil. Aslında çok sebep sayılabilinir ama ana sebeplerin başında dolar adeta sabit kurdaymış gibi uzun süre kontrol altında tutulması, buna mukabil rezervlerin erimesi sonucu serbest bırakılarak olması gereken yerlere hızla gelmesı. Artık bu seviyelerden sonra yukarı sert hareket beklemiyorum. Hatta geri çekilmeler olabilir. Ama yedi bandını bir daha aşağı kırmaz diye düşünüyorum. Tabii doların yükselmesinin en önemli sebebi faizlerin negatif getirisi. Çünkü dolar yükselmese de halk alım yapıyordu. Faizler bu seviyede kalırsa hem enflasyon artar hem de bir müddet sonra dolar kaldığı yerden yükselişine devam eder. Şöyle bir söz var çıkamayan borsa düşer. iki üç kez atak yaptı olmayınca düştü. Bu düşüşler ky yı bıktırıncaya kadar devam edebilir. Nereden döner? bu sorunun cevabını bilmek zor tabi. Lakin bu 1000 seviyeleri önemli. Bugün az bir eksi ya da az bir artı ile kapatabiliriz umudunu taşıyorum. Yabancı şunu bunu istiyor her şey konuşulur.
BIST tepki verdi, girecek varsa acele edin.
Bu virüs olayı ile öyle ya da böyle yaşamağa alıştık. Borsa dolar bazında çok ucuzladı. Bu nedenle cazip hale geldi. Yılın son çeyreğinde ciddi bir yükseliş gelebilir. Altın iyice yükseldi.faizlerin durumu ortada,tahvil, bono bunların getirieri malum bu nedenle tekrar borsaya dönüş olacaktır. Bu hep böyle olmuştur.
sanırım tepkiyi verdi ılımlı açıklamalar var.
yaşananlar biraz politik ve inatlaşma demek ki...
pazartesi öğlene kadar belli olur gibi
,99 aldığım TSKB yi istediler 1,04 ten verdim. onlarında işi görülsün. ölümlü dünya mezaramı götüreceğiz. olsun işleri görülsün
migros longladım viop da. cesaretim yerine geldi . Allah utandırmasın :)
La bu tabutsuz salacak gibi
beyler bu işin şakası yok .. dikkatli olun
Onuru getirin bana
Kendi almis tekneyi
Bizim tekne almamiza engel oldu 😀
La dedim demi bu dolarin kafasina vuracaklar diye
6.90 a gidiyor
ya isteyen istedigini alsin ben kimseye engel degilim ben kendim pztsiyi gormeyi tercih ettim
İyimi ettik kotumu bilmiyorum ama dakikada artidan eksiye gecen bisti ilk defa goruyorum
Hem de somut sebep yokken
mal kaptirmayin sadece dikkatlice trade edin
Onurum sen gencsin bilmeyebilirsin
Eskiden bir film vardi
Parcala behcet diye
Suan o oluyor
Adamlar fake attı, hafif düşüş var.
Aselsan sabah eksi 5 ti
Simdi arti 4 e yaklasti
"Şimdi dövizdeki artışa bel bağlayanlar yine hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bunlara öneriniz ne diye sorsak, ekonomi için IMF'yi adres gösterecekler ve 'Türkiye olarak iddialarınızdan vazgeçin' diyecekler. Biz bu milletin tarihin içinden akıp gelen büyük idealini ve iddialarını taşımaya devam edeceğiz. Milletimiz rahat olsun. Kendimize güvenelim, Türkiye'ye güvenelim, umut ve inancımızı artıralım."
Mahir Unal