19. Mayis Gençlik ve spor bayramı, Kadir gecesi ülkemize ve tüm halkımıza sağlık ve mutluluk getirsin ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
19. Mayis Gençlik ve spor bayramı, Kadir gecesi ülkemize ve tüm halkımıza sağlık ve mutluluk getirsin ...
Doların düşmesi, Suriyeden gelecek olumlu bir haber . Cimento , gyo , boya , ambalaj , cam, ve klima gibi sektörlere iyi yansır diye düşünüyorum...
Kadir geceniz mubarek olsun arkadaşlar..boll boll ümmeti muhammede dua edelim inşallah
19 Mayis Gençlik ve spor bayramı vatanımıza milletimize geleceğimiz olan gençlerimize kutlu olsunn
Kadir geceniz mübarek olsun.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SANKO tutmaya devam ediyoruz gelecek vaad eden bir hisse ..ozgyo hazırlıkları tamam koşmaya ve coşmaya hazır YTD
prkme gelecek vaad eden bir hisse özellikle bu ayı 3.54 üzeri kapattığında yeni zirveler yapacağını düşünüyorum YTD
endexs de düşüş bekleyenler yanıldığını yarın daha iyi anlıyacaklar.. :):)
Olmıp hakkında yorum almak istemiştim ama...
mtryo 2.38 üzeri yükseliş trend girer .. metro tutmaaya devam ediyorum kırılım takip ediyorum aşağı stop 1.28 ..1.34 üzeri hızlanır YTD
orta ve uzun vadede cok iyi yerlere geleceğini düşündüğüm bir hisse portföyümde mevcut tutmaya devam ediyorum düşer kalkar ama yön yukarı uzuncuysanız ekranı kapatın 3 .4 ay sonra bakın ..sonra 1 sene sonra bakın bana hak vereceksiniz bu sanko içinde gecerli düşüncem dir YTD
cok karışık bunu daha sonra deneriz :):)
Çok teşekkürler.. herkese hayırlı kandiller...
Sn celik comak tavsiye ettiğiniz hisse senetleri için sizi kutlarım öncelikle. Bugün geriye dönük okumaya çalıştım değerli paylaşımlarınızı. Tavsiye ettiğiniz hisselerden sahaya çıkacak bir takım kursak ilk 11 in yıldızı on numarası RHEAG gibi geldi bana[emoji28] Sizin on numarınız kim Sn hocam ?
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam o kadar güzel hisseler söylüyorsunuz ki hangisini alayım diye şaşıp kalıyorum.
Bazen elimde nakitim olmuyor acaba elimde gelecek vaad eden hisseyi satıp bunlari mi alsam diye içim geciyor 😀
Bilgilerinizi bizden esirgemediginiz için çok teşekkür ederim.
Allah sizden razı olsun.
dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim ALLAH sizdende razı olsun kadir gecesi munasebeti ile dualarımızı namazlarımızı kılıyoruz RABBİM herkesin dualarını ibadetlerini kabul etsin
ara ara hisse bakıyorum tarama listesinden analiz ederek paylaşmaya gayret ediyorum gusgr sıkışma mevcut 1.2 gün içersinde yukarı hareketine devam edecek 3.50 aylık kapanış sonrası daha sert hareket edeceğini düşünüyorum
yyapı ve ygyo bu 2 hisseyi kumbara hisse olarak sizlere YTD olarak azar azar biriktirmenizi tavsiye ediyorum..kredili ve yüklü alım riskli bilginize
Hocam selamlar, mgros ve soda için ne söyleyebilirsiniz?
Hayırlı kandiller herkese. Rabbim bizleri muttaki kullarından eylesin inşallah. Hocamız tavsiye etmiyor, bu kelimenin yerine teknik olarak takibe değer buldukları desek daha iyi olur.TKFEN de 240dk.Macd güzelleşmiş umarım tez zamanda toparlanır. Birde KCHOL ve AYGAZ teknik olarak güzel gözüküyorlar. Bu acemice şahsi fikrimdir. Celik comak hocam fikrinizi merak ediyorum. Saygılar sunuyorum.
tkfen de haber beklentim var alıcaklarının tahsilatıyla alakalı bir haber gelecek ( esma ) bu haber tkfen için olumlu YTD
Hocam sizin Rahmanda hayırlı ve sağlıklı bir yaşam diliyorum sizlere
Hocam sizin için Rahman’dan hayırlı ve sağlıklı bir yaşam diliyorum sizlere
bu kadar yeter sahur ve sonra dinlenmeliyim iyi sahurlar hoşcakalın mutlu kalın
Amin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Celik comak Hocam ostim devam eder mi yükselişe
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Syn celikcomak petkm orta vade dusunuyorum fikrinizi merak ediyorum rica etsem.
Sn celik comak hocam Allah razi olsun sizden paylasimda bulunduğunuz hisselerin neredeyse hepsi pozitif haftalardir.
Yuzde 7.47 yukarda [emoji322][emoji322]
Hocam saygılar hayırlı iftarlar ihgyo filama yaptı derler ne demektir bayatıdır bekliyorum durumu nedir acaba
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufkumu açan katkı ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Var olun Çelik hocam.