Sayfa 183/1043 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Çok teşekkürler.. herkese hayırlı kandiller...

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Sn celik comak tavsiye ettiğiniz hisse senetleri için sizi kutlarım öncelikle. Bugün geriye dönük okumaya çalıştım değerli paylaşımlarınızı. Tavsiye ettiğiniz hisselerden sahaya çıkacak bir takım kursak ilk 11 in yıldızı on numarası RHEAG gibi geldi bana[emoji28] Sizin on numarınız kim Sn hocam ?

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hocam o kadar güzel hisseler söylüyorsunuz ki hangisini alayım diye şaşıp kalıyorum.
    Bazen elimde nakitim olmuyor acaba elimde gelecek vaad eden hisseyi satıp bunlari mi alsam diye içim geciyor 😀
    Bilgilerinizi bizden esirgemediginiz için çok teşekkür ederim.
    Allah sizden razı olsun.

4. dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim ALLAH sizdende razı olsun kadir gecesi munasebeti ile dualarımızı namazlarımızı kılıyoruz RABBİM herkesin dualarını ibadetlerini kabul etsin

5. ara ara hisse bakıyorum tarama listesinden analiz ederek paylaşmaya gayret ediyorum gusgr sıkışma mevcut 1.2 gün içersinde yukarı hareketine devam edecek 3.50 aylık kapanış sonrası daha sert hareket edeceğini düşünüyorum

6. yyapı ve ygyo bu 2 hisseyi kumbara hisse olarak sizlere YTD olarak azar azar biriktirmenizi tavsiye ediyorum..kredili ve yüklü alım riskli bilginize

7. Hocam selamlar, mgros ve soda için ne söyleyebilirsiniz?

8. Hayırlı kandiller herkese. Rabbim bizleri muttaki kullarından eylesin inşallah. Hocamız tavsiye etmiyor, bu kelimenin yerine teknik olarak takibe değer buldukları desek daha iyi olur.TKFEN de 240dk.Macd güzelleşmiş umarım tez zamanda toparlanır. Birde KCHOL ve AYGAZ teknik olarak güzel gözüküyorlar. Bu acemice şahsi fikrimdir. Celik comak hocam fikrinizi merak ediyorum. Saygılar sunuyorum.

Sayfa 183/1043 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •