3 Nisan dibi 4680
Printable View
3 Nisan dibi 4680
Tavan isterük!!!
Çocukları pistten alın
kapanışa kadar krdm girdim 15,26 .. buradanda bi kaşıntı tuttu ..
Son yarım saat çok kanlı geçercek bence, fena vuruşma oluyor, keremalkm abi batmasa iyi
İnşaat malzemesi ne ola ki?
>>>>>>>>>
https://www.bloomberght.com/rusya-do...ltildi-2330567
Rusya'dan deprem bölgesine yardım
Deprem bölgelerine yardım kapsamında Rusya'dan inşaat malzemesi taşıyan gemi iskenderun'a yola çıkarken, Rusya'nın, ihtiyaç halide indirimli inşaat malzemesi satılabileceği konusunda uzlaşıldı.
Astrolog seçime 5 gün kala bir lider ölecek...kendine ait olmayan feyk hesaptan girildiğini iddaa etti....
Bistin gözleri ölü balık gibi bakıyor, kaç gündür tepki bile veremedi.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17:30'dan sonra X30 ve diğer ters hareket edebilir bence, risk almadan iş çeviriyorlar.
Kurt yere düşmemeğe çalış ..yoksa biliyosun :) ))
altın kapılara kan sıçramaya başladı abeyler durum kötü allahını severn defansa gelsin
Bakalım bist 238 dolar çalışacak mı?
Devre kesici işini depremden sonra şifahen yasaklamışlardı. Başıma bela alırım korkusu olmasa tabana yazmaması için hiç bir sebep yok.
Vade sonu başlasın!
Noluyoruz (((:
Hisselere devre kestirip ortalamayı aşağıda tutacak gibi.
epeydir bu kadar sert oynamamıştı pala. Birilerinden rahatsız olmuş net, kardeş sen çık sana ekmek yok mesajı bu
Stop me. Caho nun ipiyle inersrn kuyuya alırlar anahtarı. Bir koça bir de caho ya guvenmeyecen.
Ralli öncesi temizlik yaptı... Normal... Xu30 5222 den mala daldım diye yazdım... Rakam da verdim...
1500 puan terste kalan, forumda algı yapan adam benim 1 günlük 150 puanıma takılmış... Haysiyet yok, onur yok, ar yok... İlle salça olacak...
5545 4 tane long dayanamadım boğalara yeter lan kavurmanın da bi tadı olur yaktınız etleri
Krdmd devre kesti, kapanista alsaydik, neyse mayis vade 5.69 dan full girdim.